Дани се забърка с топ изкусителка

Младият фолк изпълнител Дани е готов с втория си проект. Той е озаглавен „Кралят влиза“ и ще бъде представен до броени дни. Във видеото ще видим младокът в напълно нова светлина – различен, но и предизвикателен. В клипа ще бъдат показани и уникални кадри от неповторимата държава Пуерто Рико. Именно там е заснет и световен хит номер 1 „Деспасито“, който завладя дискотеките по цели свят. Стихващите дъха гледки от американския остров, неповторимите шарени къщурки и уникалните океански води са заснети дни преди снимките в София. От екипа на певеца вече съобщиха, че текстът ще бъде изключително ироничен спрямо нощния живот у нас, който става все по-всеобхватен – фалшиви гърди, усти и характери. „Не е случайно заглавие на песента, с него не заявявам, че съм крал в музиката, а показвам самоирония, която е много важна за всеки изпълнител“, споделя певецът, който анонсира и много изненади в лентата. Във видеото Дани ще си партнира с една от най-желаните и актуални българки, но все още не става ясно коя е тя. Издава само, че тя всеки ден присъства в заглавията на медиите. Певецът за отрицателно време събра не малко почитатели, при това без да се замесва в скандали, както направиха негови колеги като Сузанита. „Аз съм изпълнител и е важно да творя, да се развивам и да показвам все по-добри проекти. Феновете ще видят огромната промяна между първия и втория ми проект. Всеки артист трябва да надгражда, да вдига летвата. Длъжни сме да го правим и заради нашите почитатели“, категоричен е Дани.  Той не крие, че интересът към него е нараснал след старта на музикалната му кариера. „Поканите за приятелство в социалните мрежи растат всеки ден, много момичета и момчета ми пишат, поздравяват ме, има и такива, които са по-директни в чатовете, но на този етап за мен е най-важна кариерата. Всичко останало съм го оставил настрана“, споделя той. Наравно с кариерата, която прави във фолка, Дани не е оставил ангажиментите си към фолклора. „Почти всяка седмица имам участия из страната. Постоянно получавам покани от различи събори и градове, за да се включа в празничната им програма. Това е още един повод за среща с моите фенове, които много обичам“, допълва певецът.Дани, неотдавна стъпи на голямата сцена. Какво е да си фолк певец?
– Със сигурност интересът към мен нарасна драстично. Лично аз не съм се променил по никакъв начин. За мен това е работа и за да се получат нещата, трябва да се работи. Аз избрах да съм самостоятелен изпълнител и се налага всяко едно нещо да го направя аз, но по този начин успехът ще бъде още по-сладък.

Казваш, че интересът към теб е нараснал. А приятелите?
– Приятелството е нещо много ценно, което не може да се създаде за няколко дни или седмици. Запазил съм приятелствата от преди да стъпя на фолк сцената. Разбира се имам много нови познати и почитатели, което е напълно нормално за всеки артист.

Успехът амбицира ли те да правиш нови парчета?
– Всяко нещо, което правим, е за нашите почитатели. Успехът е тогава, когато те харесват нашия продукт. Разбира се, че ние можем да бъдем мотивирани главно от успеха…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене