Красивата Криси Карпузова от Гоце Делчев – новата звезда на Пайнер

Най-новото попълнение в редиците на музикална компания “Пайнер” е чаровната Криси, чиято дебютна песен вече е факт в ефира на “Планета HD”. Младата певица е на 20 години, родена е в град Гоце Делчев, студентка е в специалността “Народно пеене” и от съвсем малка се занимава с музика. 8 години Криси е пяла в Хора за народно пеене към Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци в родния й град, който е първия подобен ансамбъл в България.
 Певицата споделя, че подписването на договор с музикална компания “Пайнер” и шансът за професионална кариера, който получава, е сбъдната мечта за нея. Дебютната песен на Криси, “Лиляно моме” е автентична народна песен, по аранжимент на Здравко Георгиев и цялостна обработка на Митко Петров.
Видеореализацията на песента вече може да бъде гледана в ефира на телевизиите “Планета”, “Планета HD” и “Планета Фолк” и в YouTube канала, PlanetaOfficial. Първите коментари на феновете за дебютната песен на Криси са повече от позитивни, като всички пожелават успех на младата певица в професионалния й път.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене