Детска aрт работилница донесе златен медал на четвъртокласници от Крупник

Учениците от 4″A“ клас на СОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – с. Крупник за поредна година организирахa Детска Арт работилница „Вълшебници“. В навечерието на прекрасните пролетни празници, водени от идеята да зарадват най-близките си хора, най-добрите си приятели и самите себе си. Всичко, което сътвориха децата е изработено с малко финансови средства, но с огромна, любов и топлина.

Работилничката доставя голямо удоволствие на децата, а готовите изделия ги карат да се чувстват щастливи. Най-много обаче ги радва благодарността и възхищението в очите на хората, на които подаряват ръчно изработените подаръци. Освен на семействата, на близките и на приятелите, учениците участват и в благотворителни базари и изложби.

Преди няколко дни трудът на четвъртокласниците бе забелязан и възнаграден и от непознати за тях институции. На конкурса „Мартенички бели,бели и червени“ на Общински детски комплекс -гр.Петрич им бе присъдено 1 -во място и златен медал за участие. Наградата зарадва и стимулира всички сръчковци, защото няма нищо по-мотивиращо от това, някой да оцени труда на децата.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене