ПЪРВО В ТОП ПРЕСА!!! Съдийските назначения за отборите от Пиринско в професионалния футбол

Специално за нашите читатели предлагаме накуп кои са съдийските назначения на БФС за мачовете на отборите от региона, играещи в „А“ и „Б“ групите

Два мача при професионалистите в събота – в Банско и Симитли и два в неделя – Благоевград и Разлог ще поставят през сериозен избор феновете на футбола в целия район, които ще трябва да решават според клубните си пристрастия коя среща да посетят.

Съвсем резонно започваме с единствения клуб от пиринско, който се подвизава в най-високото ниво на българския футбол – „Пирин“(Благоевград), който ще играе срещу „Ботев“(Пловдив) в неделя

В „Б“ група в събота се подновява, а тимът от Пиринско с най-добро класиране след зимната пауза е Банско, който се изправя също срещу „Ботев“, но от Гълъбово. На него свирката ще надува потомственият рефер Ангел Баялцалиев, а негови помощници ще бъдат съгражданите му столичани Петър Стойчевски и Драгомир Милев. Четвърти съдия е Йото  Гарабедов. Делегат на БФС е петричанинът Николай Липошлиев, а съдийски наблюдател небезизвестният на футболните среди в югозападния край на България, а и не само в него – Георги Кордев от Благоевград.

В очакване на новата селекция на „Пирин“(Разлог) феновете са сигурни за момента освен в противника за срещата – „Литекс II“ и името на новия треньор на тима – Николай Митов, ясни са и имената на съдиите, които ще ръководят двубоя. Главен арбитър ще бъде международникът Ивайло Стоянов от Петрич, а негови асистенти ще бъдат  Димитър Стоилов от Кюстендил и самоковецът Георги Георгиев. Четвърти съдия е Вангел Вангелов, който заедно с другите софиянци БФС делегатът Владимир Андреев и съдийският наблюдател Николай Ангелов ще гледат мача от тъчлинията.

На „Арена Крупник“, където справедливост в срещата на „Септември“(Симитли) и „Спартак“(Плевен) справедливост ще раздават главният съдия Вихрен Манев и неговите помощници Димитър Димитров, ДаниелНиков. Четвърти арбитър ще б бъде Никола Атанасов, дежурен делегат е Румен Трайков, а съдийски наблюдател е Николай Петров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене