МИСИЯ ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНА стартира „Септември“(Симитли) с почти изцяло подменена кръв

Отборът, воден от Тодор Киселичков смени почти целия си наличен състав и на практика изгради един чисто нов отбор след масовото напускане на футболисти през есента

Числото на новите стигна 15 като всички те бяха картотекирани в БФС и ще са на разположение на своя наставник за утрешното домакинство срещу „Спартак“(Плевен). Става дума за Любомир Любенов, Андон Гущеров, Владимир Каптиев, Стойко Иванов, Димитър Пангев, Ибрахим Алим, Георги Пейчев, Валентин Георгиев, Джейхан Зайденов, Николай Хаджииванов, Деян Христов, Роберто Хараламбиев, Кирил Георгиев, Тихомир Костурков и Борислав Сандев.

Единствен проблемен си остава Георги Пейчев, с когото все още нямаше картотека до днес по обяд като до последно се очакваше да се изясни какво се случва около него. Причината се състои в недоизяснени отношения с предишния му отбор, който по ирония е именно този на „Спартак“(Плевен), така че няма да е изненада, ако всичко бъде ОК чак другата седмица.

Мачът ще се играе от 14.00 на „Арена Крупник“, както бе и през есента заради все още продължаващия ремонт на стадиона в Симитли.

Старшията на отбора пък похвали своите питомци за усърдието им по време на подготовката и обяви, че те са напълно готови за сблъсъците, които тепърва им предстоят като за добър късмет няма нито един контузен футболист.

Отборът ще има една изключително непосилна задача – да запази мястото си в „Б“ група, което може да се окаже изключително трудна задача с оглед на факта, че отборът е последен. Освен това има само 9 т. – с 4 по-малко от предпоследния „Добруджа“ и на цели 9 от първия тим над чертата – този на „Лудогорец II“. При това положение оцеляването изглежда изключително трудно и всеки мач ще бъде на живот и смърт за Тодор Киселичков и компания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене