„Пирин“(Благоевград) бе глобен от БФС

300 лв. ще трябва да се бръкнат „орлетата“ заради феновете си

Става дума за миналия уикенд, когато привържениците на тима запалиха факли на стадиона в Стара Загора, където любимците им гостуваха на „Берое“ в първи мач от пролетния дял на шампионата. За своето решение дисципаджиите на Борислав Михайлов се позоваха на чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК, който не позволява подобни действия.

В лагера на „орлетата“ все пак има две добри новини и те са свързани със завръщането на двама играчи за съботното домакинство срещу „Ботев“(Пловдив).

Първият от тях е дългоочакваната поява на бразилския ветеран Маркиньос, който пропусна почти цялата подготовка на своя отбор заради контузия. Той обаче вече тренира на равна нога със своите съотборници и се очаква в неделя да попадне поне в групата за мача.

маркиньос

Срещу „канарчетата“ на линия със сигурност ще бъде проектомладежкият национал Тодор Траянов, който изтърпяваше наказание, което обаче вече изтече и няма да има проблем, ако старши треньорът Наджи Шенсой реши, да разчита на него.

тодор траянов

Ръководството на „Пирин“(Благоевград) пък обяви, че ще запази цените на билетите от 5 лева за феновете на двата отбора и през пролетния полусезон. Срещу същата сума ще влизат и привържениците на противниковите тимове. Числото на последните тази седмица се очаква да бъде сериозно с оглед на това, че „Ботев“ има голяма агитка, която пътува навсякъде с отбора. Това от своя страна пък ще изправи на бойна нога цялата полиция в Благоевград, която се очаква да има засилено присъствие на стадиона на „орлетата“ и около него, с цел да се опази обществения ред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене