Община Гоце Делчев кани представителите на местния бизнес на работна среща

москов

ПОКАНА

Община Гоце Делчев кани представителите на местния бизнес да вземат участие в работна среща, която ще се проведе на 05.03.2014г. (сряда) от 10,30 часа в Бизнес залата на хотел „Неврокоп”, гр.Гоце Делчев, ул.”Михаил Антонов” № 1.

Срещата с местния бизнес е по инициатива на Областна администрация Благоевград, като целта е да се възстанови нормалният диалог и отношения между държавните институции и бизнеса, да се помага на предприемачите и работодателите в отношенията им с държавата, да се скъси дистанцията и да се съкрати времето за получаване на отговори и разяснения по различни казуси, да се разяснят промените в нормативните документи. На срещата ще присъстват  ръководителите на регионалните звена на държавните институции – Областна дирекция на МВР, областно „Пътно управление”, Регионална здравна инспекция, Областна дирекция „ПБЗН”, Областна дирекция по безопасност на храните, Областна дирекция „Земеделие, Областна служба за съвети в земеделието, Областна инспекция по труда, ТП на НОИ, ТД на НАП, Комисия за защита на потребителите, „ЧЕЗ” ЕАД – Благоевград и други.

Подобни срещи бяха организирани и проведени от Областна администрация Благоевград в общините Банско, Петрич и Сандански.

                    Разчитаме на Вашето присъствие и активно участие!

 ВЛАДИМИР МОСКОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене