Местния печат

„Струма“

Родители въстанаха срещу учителка и лелка в ЦДГ 1 „Ведрица“

Децата ни са в стрес, не искат да ходят на детска градина

„Децата ни са в стрес, не искат да ходят на детска градина зареди грубо поведение и крясъци на детската учителка Павлинка Гюзлиева и лелката Здравка Стоянова“, сигнализираха в „Струма“ разтревожени родители с молба за спешна намеса за предотвратяване на тормоза. От няколко месеца те настояват за решение на проблема пред директорката на ЦДГ 1 „Ведрица“ Антоанета Григорова, но до момента тя неглижира ситуацията и резултат от жалбите им няма.  

Полиция обискира ски гардероби в Банско за крадена стока, един арестуван

Полицията в Банско работи по сигнал за крупна кражба на стотици чисто нови ски от търговски обект в града. В тази връзка в курорта бяха предприети обиски на ски гардероби в Банско, за които е имало данни, че са купували от крадената стока.

Момче и момиче на 20 г. и на 17 г. загинаха край Дъбница в зверска катастрофа

Момче и момиче на 20 г. и на 17 г. загинаха вчера малко след 17 ч. при зверска катастрофа на разклона между Дъбница и Дебрен. Жертвите са Шенол Фейзи, който е роден в Плетена, но от години с родителите си живеел в Дъбница, и Катерина Ванкова.  

7 обществени поръчки за 255,5 млн. лв. спрени в Благоевград, сред тях и участък „Железница“ от Лот 3 на АМ „Струма“

7 обществени поръчки на обща стойност 255,5 млн. лв. без ДДС са спрени в Благоевградска област през последните 30 дни. Случайно или не, спирането на най-големите от тях е след 15 февруари – датата, когато премиерът Бойко Борисов започна кампания срещу големите проекти „заради слухове в обществото, че зад тях стоят определени фигури“.

Три нови адвокати в благоевградската колегия се заклеха в черни тоги

Три нови адвокатки попълниха състава на благоевградската колегия, която вече наброява 400 членове. Мариела Бадалова, Маргарита Найденова и Яна Маринова се заклеха да изпълняват  добросъвестно задълженията си, да проявяват уважение към съда и органите на властта, и да защитават правата и законните интереси на своите доверители и подзащитни, като не издават тайните им.

„Вяра“

Бившият горски Георги Амбарков: Лесничеят Кирил Иванов пуска чадър над унищожител №1 на гората над Дупница – дървения бос Кирил Ангелов, сече безнаказано гората над Бистрица

Горският от Кюстендил Кирил Иванов покровителства престъпния бизнес на унищожител №1 на гората над Дупница Кирил Ангелов, собственик на фирма „Скат 83”. Това обяви бившият горски, носител на серия отличия, Георги Амбарков от село Бистрица.

Шефът на „Медицински център – Радомир” ЕООД д-р Димитър Николов изригна:Ще ви скъсам шортите от дела, Медицинският център не е на автопилот, няма загуби, не съм длъжен да се отчитам

„Ще ви скъсам шортите от дела, „Медицински център– Радомир” ЕООД няма никакви загуби, аз го управлявам, спечелил съм конкурс. Какви 46 хил. лв. ви гонят, няма такова нещо. Аз не съм длъжен да се отчитам пред Общинския съвет и да ходя на сесия.

24-годишната жрица на любовта София Янкова от Кюстендил: Изкарвам до 100 лв., с лъскав „Мерцедес” Ралица Любенова идва да си прибере лептата от 40 лв., ако ги нямам, ме бият

С лъскав черен „Мерцедес” 26-годишната Ралица Любенова контролира проституцията в квартал „Изток” в Кюстендил и обира лептата си от 40 лв. от 24-годишната проститутка София Янкова. Това разкри пред вестник „Вяра” София в смразяваща кръвта изповед.

Племенникът на екскмета Тотев – Младен Тимчев, пое управлението на „Интерхотел Сандански”

Бившият зам.-кмет на община Сандански Младен Тимчев стана изпълнителен директор на „Интерхотел Сандански” в курортната община. Назначението му е факт от вчера, малко преди обяд той е бил представен официално на мениджърския екип там, научи наш репортер.

Годениците Шенол Феизи и 17-год. Катя Ванкова от Гърмен загинаха в адска катастрофа, опелът им летя и изкорени дърво 

19-годишният Шенол Фейзи от Дъбница и 17-годишната Катя Ванкова от Гърмен са загиналите в зверската катастрофа на разклона между гърменските села Дъбница и Дебрен вчера. Двамата са били годеници. Шетов се е върнал от гурбет, за да види любимата си, двамата са се разхождали из Гоце Длчев и на връщане смъртта ги застига на пътя.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене