Най-напред в ТОП ПРЕСА!!! Съставите и всичко най-актуално преди „Берое“ – „Пирин“(Благоевград)

Букмейкърите дават предимство на заралии за днешния двубой между тях, който стартира точно в 15:30, показва го и класирането до момента

Статистиката също сочи, че „Берое“ със сигурност имат основание за самочувствие преди началото на двубоя, след като спечелиха и двата предишни мача през този с по 1:0 и вярват, че са способни и днес да надиграят своя съперник. В същото време обаче Пирин е отборък, който е допуснал най-малко голове като гост до момента – само 9, и това дава някаква надежда, че гостите могат да измъкнат нещо от този мач с помощта на защитата си.

Двубоят от 21-ия кръг на „А“ група и е от доста сериозно значение за всеки от съперниците, имайки предвид изваждането на „Литекс“ от групата и последвалите го размествания в класирането. За сега „Берое се намира на 4-о място като при успех ще позиция, но една победа днес може да изкачи тима поне временно на 2-ото място. Това обаче не стряска треньора на „орлетата“ Наджи Шенсой, който изрази увереност, че неговият тим е способен да изненада неприятно домакините и да вземе поне една точка на негостоприемния стадион в Стара Загора. Тя пък ще бъде с изключителна стойност за „Пирин“, които се борят за своето оцеляване в елита.

Петър Хубчев не може да ползва в този мач двама свои футболисти – контузеният Салим Керкар и Георги Сърмов, който не бе картотекиран навреме и няма състезателни права. При здравословните неволи на Илко Пиргов през подготовката резонно, наставникът заложи на Благой Макенджиев.

„Пирин“ пък излезе в състав, изграден само от българи, след като треньорът Наджи Шенсой не може да използва наказания Ванчо Траянов и контузения Бергонси. От групата отпадна и Маркиньос, който явно също не е напълно готов за игра след контузията, която имаше доскоро.

Ето и съставите на двата тима, с които те ще излязат в 15.30 на стадиона в Стара Загора:

„Берое“:  Макенджиев, Иво Иванов, Г. Андонов, Милисавлиевич, Зехиров, Да Силва, В. Василев, Джоман, Пенев, Петков, Делев (резерви: Михайлов – в, Зафиров, С. Костов, Исмаил Иса, Божилов, Джилио,Морел)

„Пирин“(Благоегврад): Кр. Костов, Башлиев, Дюлгеров, Виячки, Сандев, С. Николов, Сандански, Костадинов, Младенов, Генов, Тошев (резерви, Минев – в, Карапетров, Попев, Тасев, Дяков, Благов, Бенгюзов)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене