Местния печат

„Вяра“

Брендо върти с подставени лица верига заведения в Дупница и Сапарева баня, таралянка между двата града порше за 300 бона

Евелин Банев – Брендо крета с порше за 300 бона из дупките по пътищата в Дупница и Сапарева баня. Обвиненият в пране на пари бизнесмен беше забелязан в региона в кафяво „Порше Макан” с шофьора си.

24-год. студентка Деница Йорданова от Кюстендил върти търговия с яйцеклетките си, призна: Докарвам си по 600 лв.

„Почти всеки месец дарявам яйцеклетки. Така смятам, че помагам на някоя двойка с репродуктивни проблеми да си роди детенце, а за себе си подсигурявам месечната издръжка.

Файтонджиите в Боровец пред фалит! Стефан Чани: Плащам 100 лв. местостоянка, а изкарвам по 10 на ден, бизнесът умира

Файтонджиите в Боровец са на ръба на фалита. Конярите поискаха думата от в. „Вяра” след инцидента с отвързалите се коне на Пепи Вуков и масово проплакаха, че бизнесът им е на последни издихания.

Кметът Церовска откри ремонтираното от 30 г. насам Първо вътрешно отделение на пернишката болница за 220 000 лв.

Здравният министър д-р Петър Москов и кметът на Перник д-р Вяра Церовска прерязаха лентата на ремонтираното Първо вътрешно отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова”. Средствата за ремонта в размер на 220 000 лв. са отпуснати от Министерството на здравеопазването.

Източници: Платени са 100 бона на убиец с „бели ръкавици” за смъртта на таксиметровия бос Пламен Миланов, Братя Галеви планират да завземат Дупница 

Пламен Галев и Ангел Христов подготвят завръщането си в България. Дупнишките мафиоти имат планове да са отново на родна земя до година-година и половина, пише „Всеки ден” по информация от техни най-близки съратници.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене