Вижте как колегите от ДЕЙЛИ ПРЕС замесиха ТОП ПРЕСА в скандал!

Първият български електронен таблоид – www.dailypress.bg замеси Топ Преса в скандал с Александър Филипов собственик на модна агенция AF Models.

Вижте какво са писали ДЕЙЛИ ПРЕС:

Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС Дребен мошеник с модна агенция фантом, завлича пари от момичета

Участничките в конкурса проговарят пред Дейли Прес

miss-3Преди година Александър Филипов собственик на фризьорски салон в Благоевград решава да направи своя агенция за модели. Започва да рекламира, че търси млади и красиви момичета за своята нова агенция AF Models. Най-голямата Югозападна медия, Топ Преса подава ръка на Филипов и той подписва договор за реклама във вестника, като плаща символична цена, само 1/3 от реалната сума. Не след дълго от медията предложили на Александър да организират заедно голям конкурс за красота. След среща със собственика на един от най-популярните клубове в Югозапада била уточнена и датата на събитието.

Александър Филипов
Александър Филипов

Филипов поискал 1500 лева от собственикът на клуба. Сумата била, за да може да даде на момичетата за пътни. Уговаряйки кандидатките за конкурса Александър им обещавал, че ще има за всяка по 100 лева за пътни и да могат да си покрият надницата, отсъствайки от работа. Топ Преса осигурили 2 нощувки за всички момичета в СПА хотел „Ивелия”. Един истински летен оазис, време за релакс преди репетициите за конкурса. Хубавиците получили обслужване на европейско ниво, забавлявали се в плувен басейн с топла минерална вода, насладили се на модерен СПА център с всички екстри. Била организирана празнична вечеря с жива музика. Александър Филипов решил да прибере част от парите за себе си и качил в колата си 4 от моделките. Така прибрал в джоба си 400 лв.

Други от участничките също потвърдиха, че не са получили обещаната от него сума за пътни. Една от участничките пътувала от Перник до Гоце Делчев на собствени разноски. Баща ѝ обаче чул разговора по телефона с Филипов, които ѝ се похвалил, че е осигурил пари за всички участнички. По време на репетициите момичетата се разделили на два отбора, приятелки на Топ Преса и приятелки на фризьора. За водеща била поканена известната благоевградска журналистка Мариета Димитрова от “Господари На Ефира”. Специалния гост в журито била Моника Валериева. Въобще всичко било на ниво.

miss-2Но момичетата останали излъгани и разочаровани от Александър Филипов. Дни след конкурса, той се похвалил пред медии в Благоевград, че е направил сам конкурса никъде не споменал Топ Преса, Gold Night Club или домакина СПА хотел „Ивелия”. Прекратил рекламата във вестника, като си мислел, че вече всички врати са му отворени, но не станало така.

Моделите ми нямат никакво развитие. Плащат по 300 лева, за да се запишат на курс. След което, за да се запалят повече и да повярват, че нещо се случва правят една фото сесия. След това пак нищо. Наскоро една от моделките споделила, че не е виждала Александър с месеци… Та за какво да го вижда, той вече е взел парите, а и всичко е законно, нали съпругата ми е адвокат. Нещата са изпипани, а пък и нали момичетата сами си дават парите.

Свързахме се с колегите от Топ Преса, за подробности, но те ни отказаха, точните им думи бяха: “Александър, да познаваме го. Организирахме заедно един конкурс, излъга ни… Но не ни се коментира за него, той е приятел на Топ Преса”

Топ Преса се разграничава от написаното. Ние познаваме Александър Филипов и за него можем да кажем, че е един млад и много амбициозен професионалист. Един доказан фризьор не само в Югозапада. Разбира се и нас не ни радва факта, че не постъпи коректно с Топ Преса и че агенцията му не потръгна, но така е в живота. Ние сме сигурни, че ако не в модния бизнес в нещо друго, той ще намери правилния път.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене