Местния печат

„Вяра“

Кметът на Перник В. Церовска прати прокурори в двора на фирма „Софурбан” на Георги Манолков, ще броят плочките от извадения от площада гранит за над 20 млн. лв.

Кметът на община Перник Вяра Церовска прати полиция и прокуратура да нагледат извадения от площада в центъра на града гранит в двора на фирма „Софурбан” с управител Георги Манолков. Гранитът на стойност над 20 млн. лв. беше заменен с некачествени павета, произведени от пернишката фирма „Софурбан”, сигнализираха стотици жители на Перник.

Шивачки от Кюстендил тичат пред влаковете на път за работа заради изгнил мост, рискуват живота си за 320 лв. заплата

Кюстендилски шивачки и кроячки всеки ден залагат живота си на карта, за да стигнат до работа. 29-годишната Маргарита Иванова отчаяно коментира: „Страхувам се да не ме сгази някой влак, преминавайки през релсите, защото няма къде от друго място да стигна до работа, а ако заобикалям, това е още един километър ходене пеша за едните чисти 320 лева“.

14-годишно момче от кв. „Мошино” се обеси в родната си къща в Перник

Поредна трагедия със самоубиец хвърли перничани в потрес, след като в града вчера гръмна черна вест – 14-годишно дете е сложило край на живота си. Момчето се самоубило в къщата, която обитавало със семейството си в квартал „Мошино”. От полицията поясниха, че екип е извършил оглед на мястото на трагедията, но отказаха повече информация, тъй като става дума за семейна драма.

Огнен ад! Еднокракият бивш миньор Димитър Кърълийски изгоря в къща в Слокощица, племенникът му Емил бере душа

Бившият миньор Димитър Стоянов Кърълийски (на 67-години) изгоря в къщата на племенника си в кюстендилското село Слокощица. Сигналът на тел. 112 постъпил в 20,49 ч. Изпратените на място огнеборци открили трупа на инвалида, след като угасили пламъците в къщата. За Димитър Кърълийски се знае, че е баща на три деца, но още преди много години се разделил със съпругата си и не поддържали връзка.

Шофьорите на Кулата готвят гражданско неподчинение, превозвачът Кирил Марков от Сандански: Търпя загуби за хиляди левове, гърците само ни разиграват, държавата им изсмука ЕС 

Български шофьори готвят гражданско неподчинение на ГКПП-Кулата. За целта те спряха движението за всички видове автомобили. До драстичната мярка се стигна, тъй като по думите на превозвачите гърците не спазвали приетото преди няколко дни споразумение, според което между 11,00 и 16,00 часа трябва да пропускат тежкотоварните автомобили.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене