АУБ търси талант

Най-любопитният и новаторски момент в тазгодишната Международна седмица в Американския университет в Благоевград ще бъде шоуто „АУБ търси талант”. То ще осигури невероятни емоции и за студенти, и за техните преподаватели, и за гостите на атрактивното събитие. Ежегодната проява стартира в понеделник вечерта с презентации на младежи от 40 държави за традиции и обичаи в техните родни страни. Вторник вечерта ще има Уъркшоп за танци, а в сряда вечерта – Уъркшоп за различни езици, ще се проведат в Академичен център „Балкански”. Време за игри и изкуства ще е в четвъртък от 19,30 часа в Студентски център „Америка за България”. „Черешките на тортата” обаче са в последните два дни от Международната седмица. Шоуто „АУБ търси талант”, ще е в петък с начало в 20,00 часа. Възпитаници на висшето учебно заведение ще докажат, че не само могат да учат качествено, но и да пеят, да свирят, да танцуват, да правят акробатични скокове. Жури ще оценява талантите на участниците.

Едно от най-атрактивните събития е Международният кулинарен фестивал и на него всяка година се събират над 500 студенти, преподаватели и служители от АУБ. Те ще приготвят и ще подредят вкусни ястия от родните си държави в събота в от 18,00 часа в спортната зала на Студентски център „Америка за България“.

Международната седмица се провежда за шестнадесета поредна година в АУБ, а по време на различните събития благоевградската общност ще има възможност да научи повече за културните особености на страните, представени в университета.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене