Преглед на местния печат

„Вяра“

Траурни агенции размениха труповете на 2 баби в Самоков, закараха Василка Алексова при чужди хора в Белчин, роднини поискаха ДНК тест, вадиха ги от гробовете

„Траурни агенции в Самоков размениха телата на две починали баби. Едната жена е трябвало да бъде погребана в Белчин, а другата – в Самоков”, сигнализираха във в. „Вяра” потресени очевидци. Според хората едната покойница се е казвала Василка Алексова, на 82 г.

 

Голф се преобърна в дере край Благоевград, шофьорът е тежко ранен

Инцидентът е станал около 18.30 часа в района на село Българчево. 27-годишният шофьор е оцелял след падането, той е излязъл през багажника на смачканата кола. Той е откаран с линейка в МБАЛ – Благоевград със съмнения за счупен нос, комоцио и рани по лицето.

 

Членът на Сдружението за граждански контрол на община Петрич Владимир Божиков издъхна в СПА център в Баня

58-годишният петричанин, член на Управителния съвет на Сдружение за граждански контрол и управление на община Петрич, Владиимр Божиков издъхна внезапно в СПА център в разложкото село Баня навръх празника Трифон Зарезан.

 

С обезщетение от 4701 лв. д-р Румен Кондев се връща на шефския стол в РЗОК-Благоевград

Бившият директор д-р Румен Кондев се връща на бял кон в Районната здравноосигурителна каса в Благоевград. Районният съд в Благоевград отмени заповедта за уволнение. Както „Вяра” писа, д-р Кондев беше отстранен от поста през юни миналата година със заповед на управителя на НЗОК – д-р Глинка Комитов, а на негово място бе назначен предишният изпълняващ длъжността д-р Ивайло Димитров.

 

Актьорите в Благоевград треперят, директорът Кьосев започва съкращения, за да спаси театъра от закриване

С увеличаване броя на сценичните си изяви и повече зрители директорът Петър Кьосев ще спасява от закриване драматичния театър „Н. Вапцаров“ в Благоевград. От Министерството на културата поставили ултиматум, ако до 3 месеца екипът не покаже, че може да се самоиздържа, институцията, която след 3 години трябва да празнува 100-годишен юбилей, ще бъде закрита.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене