Местния печат

„Вяра“

Учителят по руски Ивайло Славов от Дупница: Сестринска мафия начело с Виолета Михайлова вилнее в общинската болница, обезобразиха ръцете на майка ми, крадат храната, тормозят пациентите като в концлагер

С жестоко посинели ръце от безразборно и жестоко дупчене за поставяне на абокат и съсипана от крясъци и скандали разтреперана дойде в редакцията на вестник „Вяра” 84-годишната дългогодишна учителка Лили Николова от Дупница.

Адска катастрофа: Бившият лидер на АБВ младежи в Благоевград Стефан Делиов прескочи трапа след удар в дърво на пътя, пътувал с новата си приятелка Полина

26-годишният бивш младежки лидер на АБВ в Благоевград Стефан Делиов пострада тежко, след като се заби с лекия си автомобил „Алфа Ромео” в дърво на улица в Благоевград.

Глобиха 3 бона Вельо Илиев за непочистеното бунище на фирма „Александър 49” в Петрич

3000 лв. глоба наложи Районен съд – Петрич на бившия управник на общината Вельо Илиев за това, че в качеството си на кмет е нарушил Закона за управление на отпадъците. Административното наказание на екскмета е на основание, чл. 151, ал. 2, т. 6 и потвърждава наказателното постановление, издадено от директора на РИОСВ от 21.04.2015 г.

Вандали къртят пейки в центъра на Кюстендил, инж. Й. Христов: Къде спи „Общинска охрана”, злосторниците вилнеят под носа им?

Вандали изпотрошиха пейките около центъра на Кюстендил на улица „Любен Каравелов”, сигнализираха граждани на редакционните телефони на вестник „Вяра”. Изпочупените пейки представляват грозна гледка и събудиха искреното възмущение на хората. „Младите, вместо да учат, си изливат агресията по неподходящ начин, чупейки пейки.

Пуснаха на свобода Юлиян Димитров от Радомир, разследват го за рекет и обсебване на чужди имоти в Разложко

Скандално известният радомирски лихвар Юлиян Димитров, който в край на миналата седмица разруши с фадрома дърводелски цех в разложкото село Баня, вчера сутринта бе освободен от ареста след 24-часов престой. Той е разпитван в присъствието на тримата му адвокати, дал е нужните на полицията обяснения за действията си, в които го обвиняват местните жители, и вчера сутринта е освободен.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене