Магични места в Югозапада помагат при безплодие?!

Вярвате или не, но тава е самата истина… Топ Преса ще ви разкрие две от местата на които много двойки сблъскали се с проблема безплодие са открили своето щастие. Тук в Югозапада има две места, които помагат. Няма записване, няма такси, няма среща с лечители. Резултата идва от природата. Как става това? Не знаем… и никой друг не знае, нито може да го обясни.

2Разбира се, има още хиляди подобни случаи, които медицината не може да обясни, но когато резултатите са очевидни… медицината мълчи.

Безплодието представлява невъзможност за настъпване на бременност при жената. То засяга около 10-15% от двойките в детеродна възраст. Едно от класическите определения за безплодие е не настъпване на бременност в продължение на една година при двойки в детеродна възраст и 6 месеца при жени над 35 години при регулярни полови контакти. Липсата на бременност в такъв голям период от време, без предпазни средства и редовен менструален цикъл е сигнал да се направят изследвания и при двамата партньори.

Храмът “Св. Георги”.Важно е да се знае, че причината за не настъпване на бременност може да бъде както при жената, така и при мъжа, а много често и при двамата партньори.

Все повече млади хора намират разрешение на проблема тук в Югозападна България. Топ Преса ще ви разкрие тези места, а след като ги посетите, при добър резултат споделете с нас. Ние ще публикуваме писмото ви на страниците на най-голямата Югозападна медия. Така ще накарате и други хора да повярват в лечебната сила…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене