Свети Валентин в хотел „Кристо“

Един от най-красивите хотели в Благоевград, за пореден път се отличи от останалите с оригинална идея. За Топ Преса управителя съобщи, че за деня на влюбените са направили специални оферти включващи и някои изненади. Както знаете за нас тайни няма, и ще споделим с вас, част от добрите идеи на хотел “Кристо”.

На 14-ти февруари хотела предлага два пакета.
В първия една нощувка за двама е само 104 лв. в двойна стандартна стая. Който иска може да доплати 36 лв. за стая Делукс със спалня.
Втория пакет е на цена от 154 лв. в двойна стандартна стая.
За Делукс със спалня се доплаща 70 лв. И включва закуска, посрещане с чаша шампанска – Welcome Drinkq, шоколадова симфония на вкусовите сетива. Френска закуска в лиглото на 14.02. с прясно изпечени кроасани, домашен конфитюр, брускети с прошуто и филаделфия, портокалов сок и чаша кафе.
Празнична вечеря на 13.02. – менюто е изготвено с много обич от Chef Ивелин Георгиев и Марияна Златева. Безплатно е и ползването на фитнес, сауна и парна баня. За деца до 4 години е безплатно, а тези между 4 и 12 години ползват 30% отстъпка от основния пакет.

От хотел “Кристо” са помислили и за хората от града, които няма да нощуват, но пък биха похапнали и послушали жива музика. За тях вечеря за двама на 13.02. е 60 лв. а менюто е: Салата “Капризе” – сирене “Моцарела”, домати, тиквички, песто. Рулца от пушена сьомга и филаделфия. Пилешко и свинско бон филе, гарнирано с бейби морков, бейби царевица и ноазети. Сърца за двама, питка, безалкохолно, минерална вода, вино.

За резервации
073 880444
0884 064623

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене