АМ „Струма“ нанесе съкрушителен удар върху техния бизнес: Пустош на Е 79 край Усойка! Затвориха магазини, кафенета и ресторанти

Жриците на любовта страдат от липсата на трафик, печалбите от секс услуги се стопиха

Трафикът по Е 79 в посока Дупница намаля значително след пускането на участъка от АМ „Струма“, това нанесе съкрушителен удар върху крайпътните заведения и магазини в района на Усойка и Мурсалево. Днес оживеният традиционно участък от пътя бе като след война, затворени магазини, заведения, кафенета.

Култовият ресторант за сръбска скара „Бай Миро“ също хлопна кепенци. Гледката е страховита, невиждана пустош. В цялата тази жална картинка още по-жално се вписва неуморна труженичка, търсачка на любов. Жриците смениха постоянната си в годините стоянка на разклона за Рилския манастир и се изтеглиха в посока Мурсалево. Днес на работа бе една от тях, която бе облечена в бяло по подобие на „бодигарда“ си, огромен пес спокойно, гравитиращ около нея.

При опита на двамата ни репортери, красиви, млади мъже да я заговорят и да вземат позицията и по темата за кризата и как тя влияе на бизнеса, жената се шмугна в храстите, давайки знак на бодигарда и да я придружи. За около половин час престои на мястото репортерите ни преброиха точно 9 автомобила. Силно намалелият трафик със сигурност се е отразил на печалбите, реализирани от сексуалните и услуги.

Екип struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене