Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

На вниманието на главния прокурор Сотир Цацаров: 70 000 лв. обезщетение за семейството на загиналия миньор Георги Димитров от Бобов дол

Дупнишкият съдия Даниела Кавалова осъди бившия шеф на „Въгледобив Бобов дол” Огнян Зарев да плати 70 000 лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди на близките на загинал в мината миньор. Съдът счете бившия шеф на мината за виновен за смъртта на Георги Иванов Димитров, настъпила от трудова злополука. Инцидентът станал 10.08.20012 г., а миньорът починал на 26.08.2012 г. в „Пирогов” след адски мъки.

Проверяват гинеколози за пари под масата в благоевградската болница

Бременни броят до 300 лв. за раждане с избран екип в благоевградското АГО, но парите не се осчетоводяват и цялата сума попада в джоба на гинеколога, който ръководи екипа.

Обявиха конкурс за шефското място в Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград, фаворит за мястото е Огнян Соколов

Министърката на образованието Анелия Клисарова обяви конкурс за шефското място в Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград. Заплатата, определена за длъжността, е от 500 до 1900 лв., като документи ще се подават до 10 март.

Фаворит за шефския стол е Огнян Соколов, който на 1 ноември миналата година се върна на поста, освободен от него “доброволно” преди пет години след смяната на властта.

Полицаи арестуваха лихвар в кв. „Изток”, след като на роми им писна всеки месец да плащат надути сметки

27-годишният Михаил Йорданов от Кюстендил давал на вересия хляб, сирене, ориз, олио, брашно, кафе и безалкохолни на съкварталците си от ромското гето. Михаил си записвал длъжниците на тетрадка, както и датата, на която бедните взимали социалните си помощи.

На вниманието на кмета Методи Чимев: 12-годишният Даниел Димитров се разходи из тунелите под смъртоносен тротоар в центъра на Дупница

Тротоарът на ул. „Христо Ботев” в центъра на Дупница всеки момент може да се срине под краката на случаен минувач и да го погълне. Огромната дупка зее до плочките покрай оголеното пространство до р. Бистрица, където беше съборена пустеещата сграда на бившия хлебозавод, точно срещу редакцията на в . „Вяра”. Участъкът е опасен и е късмет, че досега не е станало нещастие. В района ежедневно минават десетки пешеходци, които могат да пострадат.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене