Местния печат

„Вяра“

Петкан Драгичев от Самоков сигнализира: Шефът на РДГ – София Мартин Иванов назначи за инспектор без конкурс съдения за убийство с незаконна ловна пушка Кирил Даганов

Съденият за убийство Кирил Даганов от Самоков е назначен без конкурс за инспектор в РДГ – София със заповед на директора на РДГ – София инж. Мартин Иванов, сигнализира вестник „Вяра” Петкан Драгичев.

55-годишната проститутка Жасмина Савова от Кюстендил призна: Живея от 20-те лева, които ми плащат двама общински съветници, съпругите не им пускат

Двама общински съветници от Кюстендил хранят 55-годишната проститутка Жасмина Савова, гниеща в квартал „Изток”. Гладът и мизерията изстрелват Жаси на магистралата с надеждата да изкара някой лев, за да преживее.

Кюстендилската Бриджит Бардо – Елеонора Иванова, спаси и отгледа вълчетата Ахил и Хектор, дели дома си с бухал

Председателката на дружеството за защита на животните в Кюстендил Елеонора Иванова отгледа две вълчета. Тя ги намерила безпомощни в гората, явно изоставени от майка си. Иванова се грижила с цялата си любов за зверчетата повече от 3 месеца. Оказа се, че вълчетата сега са влюбени въпреки суровата си природа.

Македонец издъхна в асансьора на болницата, след като голфът му катастрофира в Кресненското дефиле

41-годишен македонец загина при зверска катастрофа на главен път Е-79 в Кресненското дефиле. Тежкият челен удар между „Фолксфаген Голф” и камион „Ивеко” стана вчера на обяд. Младият мъж е издъхнал в болничния асансьор на път за скенера. Пострадал е и друг македонец.

Полиция и инспектори нахлуха в 130 гатера в Самоков, удариха с глоба Владимир Попов – камионите му извозвали незаконна дървесина 

130 гатера в Самоковско се оказаха под прицела на РДГ, полиция, Инспекция по труда и данъчните при внезапна проверка вчера. Проверени бяха гатери в Говедарци, Доспей, Широки дол и останалите села за изрядна документация по дневници, за наличието на камери, GPS устройства, работно облекло на работници.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене