Клубът на привържениците на Левски – Благоевград организира детски футболен турнир в чест на Апостола

Във връзка с отбелязването на 143-тата годишнина от обесването на Апостола, Клубът на привържениците на ЛЕВСКИ-1914 – Благоевград за трета поредна година организира детски футболен турнир „Васил Левски”. Събитието ще се проведе на 14.02.2016 г. (неделя) от 09:00 часа в зала „Скаптопара” в Благоевград.

„Този път сме поканили не 8, а 10 отбора от местните училища, като новите два тима ще играят квалификационни мачове за попадане сред четвъртфиналистите. За всички участници сме предвидили награди, а за победителя – уникална купа и медали“, заяви председателят на клуба Венцислав Калайджиев.

Гвоздеят на деня ще бъде първият по рода си „Мач на звездите”, в който бивши футболисти на Левски София от Благоевград и региона ще премерят сили срещу отбор, воден от легенди на синия клуб. В този мач ще вземат участие бившите футболисти на Левски: Даниел Боримиров, Захари Сираков, Георги Бачев, Иво Тренчев, Георги Георгиев-Карчо, Петър Михтарски.

Хората, дошли да наблюдават това шоу, със сигурност няма да скучаят, защото е предвидена и томбола с награди. Третата награда ще бъде фланелка на представителния отбор на Левски за сезон 2015/2016. Втората награда ще бъде ваучер за пазаруване на стойност 150 лв от бутик “Entourage” в града, а уникалната първа награда ще бъде уикенд за двама в хотел „Алексова къща” в село Огняново.

За участие в томболата всеки един в залата ще може да си закупи талон за символичната цена от 2 лв, като приходите отиват за развието на фенклуба на Левски в Благоевград и спомагат на бъдещото организиране на подобни събития.

„Всеки фен може да си закупи НЕОГРАНИЧЕН брой талони, като това ще става през целия ден на място в зала „Скаптопара”. Вярваме, че с помощта на фирма „Fashion supply”, Община Благоевград и Национален клуб на привържениците (НКП) ще организираме поредното мероприятие, чиято основна цел е да насърчим нашите деца да спортуват! Заповядайте! Входът е свободен“, приканват организаторите от Клуба на привържениците на ЛЕВСКИ-1914 – Благоевград.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене