Преглед на местния печат

„Вяра“

23-годишната проститутка Миглена Панайотова от Кюстендил: Приемният ми баща Венелин ме изнасилва от 5 г.

„Приемният ми баща Венелин ме изнасилва почти всеки ден, а съпругата му Сияна, която ми се води майка, одобрява поведението ми. Тя дори ме заплашва. Всеки ден се продавам по магистралата, за да им нося по 60 лв.“.

 

Вдовицата на таксиметровия бос от Дупница Пламен Миланов – Елеонора: Смъртта на съпруга ми не е нещастен случай, нито самоубийство

Вдовицата на таксиметровия бос от Дупница Пламен Миланов – Елеонора, всеки ден ходи на гроба на съпруга си. Завчера събра роднини и приятели на възпоменание по повод 40 дни от кончината на Миланов.

 

Видеоклипове разкриха ЮЗУ студента Симо и Любен Георгиев от Сандански като участници в кървави боеве с кучета

ЮЗУ студентът Симо лъсна като участник в брутални кучешки боеве редом с Любен Георгиев от Сандански. Двамата бяха разкрити, след като видеоклипчета с битките плъзнаха в интернет пространството.

 

Кметът Вяра Церовска за новия площад на Перник за 10 млн. лв.: Нередностите са част от проекта

„Архитектурните нередности са част от проекта. По отношение на качеството всички виждате, че има забележки”, коментира кметът на Перник д-р Вяра Церовска пред „Господари на ефира” положението със злополучния площад на града, за който се броиха близо 10 млн. лв.

 

Запалиха голфа на Пижо от Сандански ден след като вандали разпориха коремите на овцете му 

Лек автомобил „Фолксваген Голф”, собственост на съпругата Николина на криминално проявения санданчанин Николай Милев-Пижо, горя като факла през изминалата нощ в Сандански. Автомобилът бил паркиран на ул. ”Любен Каравелов” в курортната община. Вследствие на палежа напълно са унищожени предната част на автомобила, задна броня и дясната врата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене