Разложанка си пие чая с най-големите звезди на Холивуд, гостува често на Жан-Клод ван Дам

Лъскавият свят на Холивуд за повечето хора е нещо, което гледат по телевизията и тайничко копнеят да се докоснат до него, за една разложанка обаче животът в меката на киноиндустрията и досегът до звездите вече е ежедневие. Тя се казва Ирина Диамант и е дъщеря на известната журналистка от Разлог Бойка Асиова.

Съдбата събира Ирина с нейната любов – съпруга й, холивудския продуцент Моше Диамант, член на Академията за филмово изкуство и наука. Двамата се срещат при едно от посещенията му в България, между тях пламва голяма любов и Ирина заминава с него за Лос Анджелис.

Сега нейният живот е низ от партита и многобройни срещи с най-големите звезди на Холивуд. Заедно с майка си Бойка Асиова двете наскоро реализираха общ проект – блок за споделяне на истории, наречен „От Разлог до Холивуд“, в който описват своите преживявания и случки.

Ирина разказва за откриването на холивудския парти сезон 2016-а, който стартира с прием в легендарния хотел „Шато Мормон“ в Западен Холивуд: „Купонът е в чест на главните актьори от филма „Стив Джобс“ – Кейт Уинслет и Майкъл Фасбендер. Празниците минаха, парите свършиха, дрехите отесняха, но Холивуд го интересува само едно…  Оскарите!

Филмовите компании и студия се надпреварват кой ще привлече повече гости и внимание на поредното парти“, с тези думи започва публикацията на Ирина Диамант.

В нея тя описва за срещата си със звездата от „Титаник“ Кейт Уинслет, с която приятелски си бъбрят и заедно пият чай. „Мила, усмихната и приветлива“, така я нарича в публикацията си Ирина Диамант. На партито разложанката, естествено, се среща и с другия главен актьор – Майкъл Фасбендер, както и с боса на Universal Studio – Роналд Мейер, за когото тя споделя, че не му пука как изглежда. „С приблизително 30 милиона годишен приход и репутация на непоклатим в индустрията, той може да си позволи да се появи на прием по анцуг, джапанки и бели хавлиени чорапи“, разкрива Ирина Диамант.

Тези партита младата разложанка описва като голямо лицемерие, но много забавно да се наблюдава отстрани.

Десетки са звездите на Холивуд, с които Ирина Диамант е имала удоволствието да се срещне и да си побъбри, но сред хората, с които тя е в по-близки отношения, е Жан-Клод ван Дам, с когото съпругът й има общи проекти. На любимия на много хора актьор тя дори няколко пъти е била на гости. Споделя обаче, че близките отношения с такива звезди трудно се запазват за дълго и траят, докато имат общи проекти, след това ангажираността им ги отдалечава.

Сред звездните й познайници е и Силвестър Сталоун, с когото се познават още от лятото на 2011 година. Срещат се на снимачната площадка на екшъна „Куршум в главата“ в Ню Орлиънс.

Ирина и Моше Диамант се радват на дъщеричката си Леа, която е на една годинка. За нея чаровната разложанка споделя, че й говори изцяло на български и иска тя да познава и да обича корените си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене