ХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
Спокойна атмосфера цари при Овните, въпреки че повечето са напрегнати, постоянно очакващи да се случи нещо непредвидено с лоши последици. Иначе денят ви предоставя добри възможности за осъществяване на набелязаните от вас цели. Засилена е интимната атмосфера в дома ви.

ТЕЛЕЦ
Повишен е емоционалният ви заряд и мнозина днес ще отдадат своите предпочитания на интимна близост с любовния партньор. Финансови въпроси ще притеснят някои от вас във връзка със закупуване на нещо, което не бихте могли да си позволите. Възползвайте се от парична помощ на приятел.

БЛИЗНАЦИ
Раздразнението и недоволството ви нападат, заплашвайки да се настанят трайно у вас през деня и да предизвикат мрачни мисли, огорчение и досада. Ще отклоните неприятните усещания, ако внесете повече спокойствие в мислите и действията си. Ще завършите благополучно работата си за деня.

РАК
Раците започват с много добро настроение. Събота ви предоставя възможности за полезни обществени контакти. Няма да ви липсва и общуване с приятели. Служебният ви ден е спокоен, но при някои възникват трудности. За тяхното отстраняване се обърнете за помощ към шефа си.

ЛЪВ
Ще научите новина, която ще ви изненада особено. Запазете самообладание, в първия момент няма да знаете как да реагирате в случая. По всяка вероятност тя няма отношение към работата ви. Важен е събота за бизнесмените, ще ви предложат инвестиция в определена дейност.

ДЕВА
Липсата на информация по интересуващи ви проблеми ще предизвика известно объркване у вас днес. Опитите да си я набавите най-често няма да дадат задоволителен резултат. Случаят е по-фрапиращ за бизнесмените, безпокойството се свързва с пари. Не рискувайте излишно.

ВЕЗНИ
Много от Везните ще бъдат подозрителни към заобикалящите ги в службата, а някои ще прехвърлят подозренията си към приятели. Възможно е на работното място да преживеете разочарование поради неетичното отношение към вас. Денят е изпълнен с приятни и неприятни изненади.

СКОРПИОН
У вас напира желанието да се отпуснете и да се отдадете на приятни спомени и отдих. Той ви е необходим поради преумората, натрупана напоследък, но едва ли ще имате възможност да го осъществите. Заемете се с предстоящите си задачи и действайте според плановете си.

СТРЕЛЕЦ
Лесно и бързо ще се разсее пониженото настроение, с което ще започнете деня си. Днес сте уморени и неподозирано дипломатични. Очаквайте новини в службата и разговори по нововъзникнали проблеми. Имате добри възможности за инвестиране в съдружие. Не ги пропилявайте. Заемете се със задачите за деня, не гонете тези, които могат да бъдат оставени за по-късен етап.

КОЗИРОГ
Някои от вас няма да бъдат изненадани от успешния събота. Денят носи неочаквани финансови или други придобивки за Козирозите, заслугата за което е само ваша. Бизнесмените между вас са събудили любопитството на съдружниците си и така ще повишат активността им. Все пак не се предоверявайте, не споделяйте личните си проблеми, не всеки ще ви разбере.

ВОДОЛЕЙ
В събота, Водолеи, работете мобилизирано, за да ускорите успешния завършек на делата си. Сполуката е валидна в сферата на заниманията ви. Във финансовите дела трябва да действате внимателно и да защитавате интересите си, тъй като е възможно да възникне напрежение с партньорите ви. За отпускане от напрежението се заемете с любими неща или отидете на кино.

РИБИ
Събота не е лош ден за Рибите, те имат добър шанс да сполучат в делата си. За да не засилите недоверието на бизнес партньорите си към вас, бъдете коректни и не постъпвайте недоверчиво. Ще получите известие за пари, които сте дали в заем, не се притеснявайте, ще ви бъдат върнати, и то в по-голям размер. Нужно е търпение спрямо човек, който се нуждае от вашата помощ, за да успее със задачите си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене