Местния печат

„Вяра“

Шефът на „Мегатранс“ от Червен брег Кирил Илков за обърналия се с 42-ма учители рейс в Македония: Шофьорът не помни нищо, няма техническа неизправност

Тежка катастрофа с автобус в Крива паланка изправи на нокти Дупница във вторник вечерта. Напрежението бе заради изнесена информация, че са катастрофирали ученици от дупнишкото село Червен брег.

„Галчев инженеринг” изскочи изпод крива плочка на пл. „Кракра” в Перник, потрошила Катя Барутчийска, съдия Димитров удари Любомир Галчев да брои над 10 000 лв.

Името на фирмата на баща и син Николай и Любомир Галчеви – „Галчев инженеринг”, изскочи изпод крива плочка на площад „Кракра” в Перник, на която се преби перничанката Катя Барутчийска.

Районният съд в Самоков: Кметът Георгиев наруши закона с назначението на Мартин Илиев за шеф на Общинското лесничейство, осъдени са на 300 лв.

Кметът на Самоков Владимир Георгиев е нарушил закона с назначаването на Мартин Илиев за началник на Общинското лесничейство, произнесе се районният съд в града.

Шефът на Районния съд Владимир Пензов тъне в 165 000 лв. заеми, стопанисва 11 апартамента в Благоевград и Сандански

Временният председателна Районен съд – Благоевград Владимир Пензов тъне в заеми. В същото време е притежател на десетки магазини в Сандански, има и няколко апартамента в Благоевград. Това става ясно от декларираното от него пред Сметната палата на страната, където той посочва, че по-голяма част от имотите, на които е собственик, са закупени със заеми.

БСП в Благоевград крои шапката на Милан Богдански, натискали неуспелия кандидат-кмет да напусне ОбС 

БСП в Благоевград тотално се разцепи, на пленум активисти отсвириха кандидата си за кмет Милан Богдански и снеха политическото си доверие в него – това е най-коментираната тема сред червените, които са категорични, че песента на Богдански отдавна е изпята и е крайно време той да напусне ОбС –Благоевград, за да отстъпи мястото на следващия в листата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене