Защитникът Милчо Макенджиев се оказа ненужен в „Беласица”. Мартин Таушанов е възстановен и тренира на пълни обороти

Старши треньорът на „Беласица“ Ангел Славков планира тренировките през тази седмица да бъдат общи шест. Старшията не скри задоволството си от намаляващия брой на състезатели, които тренират самостоятелно в навечерието на днешната контрола с македонския „Хоризонт“(Турново)

Това изявление наставникът даде, след като към отбора се присъедини Мартин Таушанов. Скоро се очаква след него на пълни обороти да почне и Кирил Иванов, който започна да увеличава натоварванията, за да се избегне негова контузия. Благой Таушанов и Владимир Кабранов все още не знаят още колко ще продължават да се готвят самостоятелно без топка по лекарски указания.

От щаба на комитите обявиха, че междувременно клубът се е разделил по взаимно съгласие със защитника По взаимно съгласие се разделиха ръководството на ОФК „Беласица” и защитникът Милчо Макенджиев.От ръководството на клуба пожелаха успех на футболиста, но бяха категорични, че в бъдеще той няма място в тима. От управата разясниха, че до разрива със състезателя им се е стигнало заради проблеми от дисциплинарен характер.  обобщено от спортно-техническият директор на петричкия клуб Георги Георгиев:

милчо макенджиев

Милчо Макенджиев няма да бъде част от комитите заради своята дисциплина

„В „Беласица” имат място само футболистите, които ще изпълняват указанията на ръководството, начело с президента, и естествено вътрешния правилник. Няма да се молим на никого. Всеки е свободен да избира пътя в живота си във всяко едно отношение.” Той добави още, че според клубната политика ще се дава шанс на повече на млади състезатели, които показват добри качества и ако се трудят и за в бъдеще така, е възможно да намерят място в основния състав през пролетния дял от първенството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене