Кюстендилец-магьосник хвърли в шок Николета! Чародеецът откри нещо ужасяващо в дома й…здравето й се влошило

Страховит предмет, увит с косми, открила Николета Лозанова в дома си. За ужасяващата вещ й подсказал чародеец от Кюстендил, който установил, че тв водещата има направена черна магия.
Николета сама потърсила известния шаман, след като през последната година всичко й тръгнало надолу. Разривът в отношенията й със съпруга Валери Божинов, драстичният спад на ангажиментите й, както и проблеми със здравето, накарали Лозанова да се замисли дали не тегне прокоба над нея.

Нейна приятелка й подшушнала за екстрасенс от Кюстендил, който в региона бил известен с откриването на черни магии и умението да ги неутрализира. Човекът работел на принципа „кой колкото остави“, но сред клиентите му често се намирали популярни личности, които, предоволни от дарбата му, го обсипвали с пари, пише в. „Всеки ден“.

Още тази събота Николета отишла при шамана, който й отделил близо час. Тв водещата му разказала за опасенията си и екстрасенсът потвърдил – лоша енергия носи на Лозанова несполуки и тегоби.

Жена с тъмна коса…

Давало му се, че поръчката за магията идва от по-голяма от нея жена, нейна врагиня, която е с тъмна коса. Че Николета не може да изброи душманките си – факт, но плеймейтката заключила категорично, че на такива деяния е способна единствено дългогодишната й съперничка Алисия.

Ясновидецът с точност посочил на Лозанова къде се намира предметът, който е източник на магията. Той бил в собствения й дом. След като се прибрала в жилището си, Николета проверила на въпросното място и наистина – там намерила страховит предмет, увит в косми. Тв водещата подозира, че чрез подставено лице Алисия е скрила ужасяващата вещ.

Предоволна от услугите на шамана, водещата от Би Ти Ви възнаградила магьосника с 2000 лева. Двамата се уговорили в края на лятото да се видят отново за следващ сеанс.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене