Бившият собственик и главен редактор на вестник „Струма“ Красимир Евлогиев си докарва някой лев към тлъстата пенсия като политически PR!

Без да знае никой, дори и НАП, Дедо Краси прибира в джобчето си приходи от местни политици, организирайки им активни мероприятия стил ДС!

 

 

 

 

 

 

Ангел ДЕСПОДОВ
Човекът, който дълги години колеше и бесеше в медийното пространство на Югозападна България – Красимир Евлогиев, бивш собственик и главен редактор на вестник „Струма“ – демонстрира поредното си професионално амплоа. Вестник Топ Преса – югозападният таблоид научи, че дедо Краси вместо да стои на топло пред камината в къщата си на „Голфа“, да си лекува газовете, хемороидите си и да опъва бръчки с ракийка, отново се е правил на голям специалист, бъркайки в джоба на местни политици като техен скрит PR. Истинско падение в морален и материален план за такъв „мастит журналист“ като него, но като се намеси гладът, избор на професия няма. Та преди месеци бай Красо се е самопредложил на местна организация с опозиционна цел срещу общински кмет да оглави опозицията и да пише статиите им за платената медийна пропаганда. Хонорарът му бил скромен, но искал да е редовен, споделя ни пряк участник в процеса. Името му и името на общината ще запазим в тайна… засега. За нас новината е, че такива същества като Красимир Евлогиев за пари са готови да станат и медийни подлоги, и подмолни играчи с цел окепазяването на политическите опоненти на тези, които си плащат. Скандално и унизително за занаята е, че такива наподобяващи човек индивиди са готови срещу пари да съсипят журналистиката, да се превърнат в инструмент за организиране на оперативни мероприятия стил ДС. Срам ни е от теб, Краси. Срам ни е, че хора от нашия екип са работили за теб. Цапаш. Цапаш, а след теб не може да се чисти. Много е мръсно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене