Шивачка от Гоце Делчев в реанимация след опасен коктейл – лекарства с водка

Животът на 55-годишна жена от Гоце Делчев е в опасност, след като се натрови с лекарства и алкохол. Изпаднала в критично състояние от силната интоксикация тя по спешност е приета в реанимация на болница „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев. Инцидентът станал в неделя малко преди обяд в дома й в Гоце Делчев. Жената, която работи в известна шивашка фирма в града, в почивния си ден вчера неочаквано взела крайното решение и погълнала умишлено 5-6 таблетки „Лексотан“ заедно с над 150 грама водка. Веднага след приема на опасния коктейл изпаднала в нестабилно състояние, открита е от съпруга си унесена.

Тя се чувствала притеснена и изнервена и отскоро пиела успокоителни за овладяване на тревожното разстройство. Сигнал за инцидента е подаден от близките й на тел. 112, на място пристигнал спешен екип, който след оказаната първа помощ я транспортирал до болницата. Неотлъчно да майка си бил синът й, близките недоумяват защо е погълнала високата доза. За инцидента е иформирана и полицията.

„Пациентката е в нестабилно състояние, със силна интоксикация на организма, провеждаме интензивно лечение и остава в реанимация”, каза директорът на МБАЛ – Гоце Делчев д-р Мария Радойкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене