Преглед на местния печат

„Вяра“

Царят на виното в Дупница Никола Бичаков стана на 90, призна през смях: Само ако ме върнете във „Винпром”, ще пиете хубаво вино

Царят на виното Никола Бичаков отпразнува 90-годишен юбилей в Дупница. За него хората казват, че има щастливо, весело и здраво сърце. В продължение на 20 години е бил изпълнителен директор на прочутия дупнишки завод „Винпром”.

 

Бившият кмет Вельо Илиев бръмчи из Петрич с „Фолксваген 7” за 41 000 лв., фука се с тузарски номер

Бившият кмет на община Петрич инж. Вельо Илиев подпали чисто ново возило „Фолксваген 7” за скромната сума от 41 000 лева. Цветът на колата е бял, а номерът – Е 7337, говори сам по себе си, че не е от случайните. Петричани са на мнение, че след като преди дни ексуправникът им се впусна в частен бизнес, е съвсем нормално да се покаже пред местните и с нова кола.

 

17-год. ученичка Стефани Бачева изпадна в кома по време на купон в Благоевград

17-годишна ученичка от ЕГ „Акад. Людмил Стоянов” в Благоевград колабира в нощен клуб и изплаши до краен предел персонал и присъстващи. Стефани Бачева купонясвала в дискотека със свои съученици по повод завършването на първия учебен срок.

 

Шокиращи разкрития за мъртвите Пламен Миланов и Теодора Димитрова в Дупница! Над 30 души са разпитани в Националната следствена служба, таксиметровият бос щял да строи къща в Сапарева баня

Ключът от кабинета, в който бяха намерени мъртви транспортният бос Пламен Миланов и секретарката му Теодора от Дупница, липсва. Свидетел №1 срещу Братя Галеви –  Миланов, и Теодора Димитрова бяха открити голи в кабинет в бившия Битов комбинат-Дупница. Тръгна мълва, че двамата имали тайна връзка от известно време, макар че съпругата на Пламен Миланов – Нора, е една от най-хубавите жени на Дупница.

 

Отпуснаха 400 лв. и 10 куб. м дърва помощ на незрящата Милка Георгиева за изгорялата й къща в Сапарева баня

Незряща жена от Сапарева баня ще бъде подпомогната от общината в курорта. Общинските съветници отпуснаха 400 лв. еднократна помощ на Милка Георгиева, която живее сама в кв. „Гюргево”, а преди време преживя и ужаса от пожар в къщата си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене