ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ

ОВЕН

Днес Ов­ни­те раз­чи­тат на ня­как­во по­лез­но за­поз­нан­с­т­во, но мо­же и да се ра­зо­ча­ро­ва­те. Чо­ве­кът ня­ма да от­го­ва­ря на изис­к­ва­ни­я­та и пред­ва­ри­тел­ни­те ви пред­с­та­ви за не­го. Нас­тъп­ват бла­гоп­ри­я­т­ни про­ме­ни за биз­не­са ви. За ста­би­ли­зи­ра­не по­зи­ци­я­та си при­е­ме­те не­чий съ­вет.

ТЕЛЕЦ

В неделя някои хора ще се опи­тат да ви раз­ва­лят нас­т­ро­е­ни­е­то. По­ка­за­те­ли­те за де­ня оба­че са доб­ри и пред­ве­ща­ват щас­т­ли­ва про­мя­на във ва­шия жи­вот. Чо­век, кой­то ще по­се­ти до­ма ви, ще бъ­де ка­та­ли­за­тор за нас­тъп­ва­щия бла­гоп­ри­я­тен пе­ри­од. Фи­нан­си­те ви съ­що са ста­бил­ни.

БЛИЗНАЦИ

При Близ­на­ци­те де­нят е с чу­дес­ни пер­с­пек­ти­ви. Нас­т­ро­е­ни­е­то ви е ве­ли­ко­леп­но, а по­зи­ци­и­те ви – са­мо пе­че­лив­ши. Фи­нан­сов проб­лем, кой­то ви е мъ­чил, ще на­ме­ри сво­е­то бла­гоп­ри­я­т­но раз­ре­ше­ние. До­маш­на­та об­с­та­нов­ка се хар­мо­ни­зи­ра и вие ще се чув­с­т­ва­те гос­по­дар на по­ло­же­ни­е­то.

РАК

Ра­ци­те ще бъ­дат до­вол­ни от днеш­ния ден, кой­то е мно­го бла­го­да­тен за до­ма ви. Ще се спра­ви­те с проб­ле­ми, ко­и­то са ви при­тес­ня­ва­ли, и ще до­вър­ши­те док­рай до­маш­на­та ра­бо­та за де­ня. Съ­щес­т­ву­ва ма­те­ри­а­л­но об­ла­го­де­тел­с­т­ва­не в неделя. Днешните ви проб­ле­ми ще ос­та­нат на за­ден план.

ЛЪВ

Неделя е чу­де­сен за сре­щи и кон­так­ти с при­я­те­ли или ко­ле­ги при вас. Те са пло­до­нос­ни на доб­ри но­ви­ни и идеи и да­ват тла­сък за старт в жи­во­та. Обър­не­те вни­ма­ние на за­поз­нан­с­т­во и ако ня­кой ви по­мо­ли за под­к­ре­па, не от­каз­вай­те, за­що­то ре­ван­шът по-къс­но ще бъ­де мно­го по­ле­зен за вас.

ДЕВА

Ин­те­лек­ту­а­л­ни и със ста­бил­ни по­зи­ции вие ще доп­ри­не­се­те пол­за за фи­нан­си­те си. Мно­го важ­ни са кон­так­ти­те ви в неделя, чрез тях ще под­по­мог­не­те дъл­го­о­чак­ва­на­та от вас про­мя­на. Ро­ди­те­ли­те Де­ви ще бъ­дат вер­ни зак­рил­ни­ци и по­тек­то­ри за де­ца­та си днес.

ВЕЗНИ

Неделя ид­ва с про­ме­ни, ко­и­то за ня­кои са по­тис­ка­щи. Има­те ос­но­ва­ние, за­що­то неп­ри­я­т­нос­ти­те са на­ли­це днес. Проб­ле­ми с фи­нан­си­те, за­тор­мо­зе­ни кон­так­ти, труд­нос­ти в до­ма. Не се от­чай­вай­те и по­тър­се­те под­к­ре­па от близ­ки и при­я­те­ли. В ра­бо­та­та ще се на­ло­жи да се спра­ви­те с дос­та труд­нос­ти.

СКОРПИОН

Скор­пи­о­ни­те мо­гат да из­вър­шат без­с­мис­ле­ни пос­тъп­ки в же­ла­ни­е­то си да са стро­ги и без­ком­п­ро­мис­ни. Ако има­те на­ме­ре­ние да ли­ша­ва­те ня­ко­го от по­мощ­та си с цел на­ка­за­ние, мно­го ще сгре­ши­те и съ­жа­ля­ва­те по-къ­со. В до­ма си се чув­с­т­ва­те по­тис­на­ти и пре­у­мо­ре­ни от напрегнатия  ден.

СТРЕЛЕЦ

В неделя Стрел­ци­те не би­ва да пре­чат на на­ме­ре­ни­я­та на близ­ки­те си, а бих­те мог­ли да им бъ­де­те от пол­за. Вяр­вай­те във въз­мож­нос­ти­те си и раз­чи­тай­те на се­бе си. Фи­нан­со­ви­те ви проб­ле­ми са се­ри­о­з­ни и то­ва въз­п­ре­пят­с­т­ва сре­щи­те и кон­так­ти­те ви. Очак­ват ви бла­гоп­ри­я­т­ни про­ме­ни в до­ма ви.

КОЗИРОГ

Ра­зо­ча­ро­ва­ни и с ло­шо нас­т­ро­е­ние пос­ре­щат Ко­зи­ро­зи­те неделя. Проб­ле­ми­те ви се свеж­дат до фи­нан­си, кон­так­ти и до­маш­на­та об­с­та­нов­ка. Чуж­до вме­ша­тел­с­т­во пре­чи за изяс­ня­ва­не на се­мей­ни­те вза­и­мо­о­т­но­ше­ния. Не раз­чи­тай­те на чуж­ди про­тек­ции, по­зо­ва­вай­те се на вяр­на­та си ин­ту­и­ция.

ВОДОЛЕЙ

По­тис­на­ти сте  за­ра­ди фи­нан­си­те си и щас­т­ли­ви за­ра­ди хар­мо­нич­на­та и бла­гоп­ри­я­т­на про­мя­на в до­ма си. Ва­ше­то очак­ва­не за по­доб­ре­ние на бю­дже­та ви ще дой­де от­вън под фор­ма­та на съ­о­б­ще­ние. За­дъл­бо­ча­ват се лю­бов­ни­те връз­ки в по­ло­жи­тел­на по­со­ка, ня­кои ще стиг­нат до кон­к­рет­ни  ре­ше­ния.

РИБИ

Ри­би­те  имат на­ме­ре­ние да до­вър­шат док­рай сво­и­те дей­нос­ти. Ху­бав ден за об­щес­т­ве­ни кон­так­ти. Ще се за­поз­на­е­те с ли­це, ко­е­то ще ви пред­ло­жи ра­бо­та. Та­ко­ва пред­ло­же­ние е мно­го пло­до­нос­но и с бла­гоп­ри­я­т­ни пер­с­пек­ти­ви. Со­лид­ни са и въз­мож­нос­ти­те за за­поч­ва­не на биз­нес.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене