Хороскоп за 21 юни

зодииОВЕН
Бъ­де­те вни­ма­тел­ни в неделя и се от­на­сяй­те с нуж­но­то ува­же­ние към всич­ки, с ко­и­то ще вле­зе­те в кон­такт. Но бъ­де­те бди­тел­ни, за да не ви из­ма­мят. За­бе­ле­жи­те­лен нап­ре­дък има в се­мей­ни­те ви от­но­ше­ния, къ­де­то трай­но се е ус­та­но­ви­ло спо­койс­т­ви­е­то. Ще имате напредък в задачите си.

ТЕЛЕЦ
Неделя пре­дос­та­вя доб­ри въз­мож­нос­ти при Тел­ци­те. Те са свър­за­ни с лич­на­та ви изя­ва и фи­нан­со­ва­та ста­бил­ност. Мно­зи­на от вас се пол­з­ват с го­лям ав­то­ри­тет и не е из­к­лю­че­но да пос­лед­ва пред­ло­же­ние за по­ви­ша­ва­не в длъж­ност. Ще по­лу­чи­те ра­дос­т­но из­вес­тие. Предстои ви пътуване.

БЛИЗНАЦИ
Нас­т­ро­е­ни­е­то на Близ­на­ци е ви­со­ко и дейс­т­ви­я­та ви се ха­рак­те­ри­зи­рат с ус­пех. Бла­го­род­но­то ви от­но­ше­ние към окол­ни­те и же­ла­ни­е­то да бъ­дете по­лез­ни ви по­ма­га да из­г­раж­да­те още по-се­ри­о­з­но своя имидж. Най-доб­ра­та част от де­ня се свър­з­ва с ва­шия лю­бо­вен кон­такт.

РАК
Мно­зи­на от вас чув­с­т­ват фи­зи­чес­ка сла­бост, но ще вле­зе­те в рел­си­те си през де­ня и ако про­я­ви­те ак­тив­ност в за­ни­ма­ни­я­та си, не е из­к­лю­че­но да пос­тиг­не­те де­ло­ви ус­пех. На ня­кои им пред­с­тои пъ­ту­ва­не, свър­за­но с де­ла­та, ко­е­то ще бъ­де ус­пеш­но. Не лип­с­ват и  фи­нан­со­ви при­до­бив­ки.

ЛЪВ
С ог­ром­на си­ла на­рас­т­ват въз­мож­нос­ти­те ви, чий­то твор­чес­ки за­ряд се­га е мно­го из­ра­зи­те­лен. Съз­на­ни­е­то ви е из­ця­ло ан­га­жи­ра­но с из­вър­ш­ва­на­та дей­ност и ва­ша­та бди­тел­ност е при­ни­зе­на. Хо­ра око­ло вас, ко­и­то не ви одоб­ря­ват и се стре­мят да ви нав­ре­дят, ще нап­ра­вят опит да ви из­ма­мят.

ДЕВА
Дейс­т­вай­те са­мос­то­я­тел­но, за да сте си­гур­ни в ка­чес­т­во­то на ре­а­ли­за­ци­я­та си. У мно­зи­на в неделя чув­с­т­ва­та и емо­ци­и­те се издигат над ра­зу­ма. В де­ла­та си, не­за­ви­си­мо да­ли ста­ва въп­рос за фи­нан­си, кон­так­ти или прак­ти­чес­ки из­пъл­не­ния, тряб­ва да бъ­де­те осо­бе­но бди­тел­ни.

ВЕЗНИ
Ка­то нас­т­ро­е­ние и фи­зи­чес­ки то­нус в неделя Вез­ни­те са доб­ре, но през де­ня е въз­мож­но да нас­тъ­пят неп­ри­я­т­ни мо­мен­ти, ко­и­то ня­кои от вас ще из­жи­ве­ят мно­го теж­ко. Ак­тив­ност­та ви днес тряб­ва да на­ме­ри ре­а­л­на изя­ва в дейс­т­ви­я­та ви, за да бъ­де­те си­гур­ни в пос­ти­же­ни­я­та си.

СКОРПИОН
Неделя е ден на пъл­но­та и ус­пе­хи за вас. Ня­кои Скор­пи­о­ни нав­ли­зат в нов етап от ра­бо­та­та си. Всич­ко, с ко­е­то днес се за­е­ме­те, ще пос­тиг­не­те по­ло­жи­тел­ни ре­зул­та­ти. Не пъ­ту­вай­те, за­що­то е въз­мож­но да пос­лед­ват неп­ри­я­т­ни ин­ци­ден­ти. При ня­кои са на­ли­це до­маш­ни неп­ри­я­т­нос­ти.

СТРЕЛЕЦ
Де­ло­ва­та неделя се очер­та­ва мно­го доб­ра за вас. То­ва е един прек­ра­сен ден за по­ви­ша­ва­не на про­фе­си­о­нал­ни­те ка­чес­т­ва и за пос­ти­га­не на съ­о­т­вет­ни­те ус­пе­хи. Де­нят се ха­рак­те­ри­зи­ра с лю­бо­вен по­дем за Стрел­ци­те. Се­ри­о­з­но тряб­ва да по­мис­ли­те за ва­ши­те кон­так­ти и хо­ра­та, с ко­и­то ги про­веж­да­те.

КОЗИРОГ
Емо­ци­о­нал­но пре­въз­бу­де­ни са Ко­зи­ро­зи­те, но то­ва ня­ма да поп­ре­чи на ус­пеш­ния де­ло­ви ри­тъм. Днес не би­ва да пре­неб­рег­ва­те ня­кои зад­ку­лис­ни ме­то­ди на дейс­т­вие от стра­на на ва­ши пар­т­ньо­ри или съд­руж­ни­ци, тъй ка­то не е из­к­лю­че­но да ви из­ма­мят. Бъ­де­те бди­тел­ни.

ВОДОЛЕЙ
Пре­ка­ле­но ра­ни­ми сте, ко­га­то ня­кой ви кри­ти­ку­ва за про­фе­си­о­нал­ни­те из­пъл­не­ния. По-доб­ре да при­е­ме­те не­ща­та ка­то при­я­тел­с­ка за­бе­леж­ка, от­кол­ко­то по оби­чай­ния на­чин. Де­нят е про­фе­си­о­нал­но пъ­лен и ус­пе­шен за вас. Пред­с­тои ви ва­жен раз­го­вор, имащ от­но­ше­ние към бъ­де­щи при­до­бив­ки.

РИБИ
В неделя у Ри­би­те е на­ли­це вът­реш­но про­ти­во­ре­чие, ко­е­то мо­же да се ока­же спи­рач­ка за де­ла­та ви. При ня­кои има из­вес­т­ни пред­пос­тав­ки за не­кон­вен­ци­о­нал­на дей­ност, към ко­я­то ще ви на­со­чат хо­ра от об­к­ръ­же­ни­е­то ви. Не се съг­ла­ся­вай­те с уго­вор­ки­те им. Вслушайте се в приятелски съвет.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене