Местния печат

„Вяра“

Министър Десислава Танева и вицепремиерът Томислав Дончев отрязаха кмета на Самоков Владимир Георгиев от пари за туризъм

Десислава Танева – министър на земеделието и храните, заместникът й Васил Грудев и до Томислав Дончев – заместник министър-председател и министър на Европейските фондове и икономическата политика няма вдигнат ветото над забраната да се дадат пари на кмета на Самоков Владимир Георгиев за проекти, свързани с туризма.

Община Благоевград с бюджет над 56 млн. лв., кметът Атанас Камбитов: Бюджетът е напълно реалистичен и постижим

С 27 гласа „за“, 5 „против“ и 4 „въздържал се“ беше приет Бюджет 2016 на община Благоевград, който е в размер на 56 222 883 лева. Тримата съветници от БСП – Милан Богдански, Гергана Янчева и Антон Асийски, гласуваха против, както и от Реформаторски блок Калоян Ханджийски и Румяна Кръстева. Третият от реформаторите – Давид Сукалински, се въздържа.

След два дена умуване приеха бюджета на община Сандански в размер на 23 707 284 лв.

С 26 гласа „за”, 8 „против” и 1 „въздържал се” общинските съветници в Сандански гласуваха Бюджет 2016, който възлиза на 23 707 284 лв. Финансовата рамка бе завишена с 365 000 лв., като парите идват от направени нови предложения за рзходи. Против гласуваха съветниците от РЗС, начело с лидера си Яне Янев, общинският съветник от НФСБ в града Живко Иванов и Георги Батев от „Движение 21”. Въздържа се Йорданка Златкова от НФСБ.

Изписаха от болница Зорница Спасова от Радомир, намушкана 11 пъти от бившия си приятел рецидивист Радослав Колев

Изписаха от болница Зорница, която беше намушкана 11 пъти с нож от бившия си приятел рецидивист Радослав на автобусна спирка. Лекари от пернишката болница спасиха живота на 15-годишната девойка и тя вече си е вкъщи при родителите. Тя беше настанена в лечебното заведение с тежка кръвозагуба и много хора се отзоваха на призива на близките й да дарят кръв.

Затворници от Бобов дол се поболяха от мерак за секс, директорът Апостолов ги режел: Тук не е публичен дом, не сте на почивка

Затворници от затвора в Бобов дол  страдат от засилено полово влечение породено от дългогодишно неосъществено желание.Част от тях се престрашили и завели дела срещу директора на затвора Александър Апостолов за това, че им отказва удължено свиждане. Повечето губят делата на първа инстанция, но проблемите със физическото и психическото им здраве се задълбочават.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене