Опасна тенденция: 17-годишно момиче от разложкото село Баня в реанимация на МБАЛ Благоевград препило, или пило фалшив алкохол

Сн. Асоциативна

17 -годишно момиче от разложкото село Баня постъпи в реанимация на МБАЛ Благоевград след употреба на алкохол,дали е препило или е пило фалшив алкохол в местно заведение, ще обясни когато дойде на себе си. Състоянието и обаче и било крайно тежко, което наложило хоспитализирането й в реанимация, където лекарите цяла нощ полагат грижи, за да я спасят.

С това пиене вече стана опасно, доскоро бяхме склонни да твърдим, че младите прекаляват с консумацията на алкохол. Факт е обаче, че напоследък зачестиха случаите, в които млади хора буквално припадат от употребата на алкохол след посещение на нощни клубове в областния център. Има сигнали и при нас, че в част от тях не са пили големи количества алкохол, но се чувстват зле след употребата му, което отприщва съмнението, че и в нощни клубове в Благоевград предлагания алкохол не е качествен. Опасно заиграване на ресторантьори и съдържатели на клубове е това, особено след като България бе потресена от случая с отровната ракия на Тайфи в Якоруда.

От нея умряха 6-тима ,други 9 пострадаха и едва оцеляха в болница. Надяваме се, че девойката от Баня ще сподели къде е била и какъв алкохол е пила, ако институциите са решителни да си свършат работата и се поразровят, докато не е станало фатално късно.

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене