Местния печат

„Вяра“

Бащата на убития Любен – Димитър Димитров от Дупница: Полицай умишлено укрива факти по случая, питам Гюрова защо прокуратурата бави разследването

Полицията с началник Борислав Динев и прокуратурата начело с Данела Гюрова в Дупница продължават да бавят разследването за пребития до смърт Любен Любенов от Горна махала, алармираха близки на 35-годишния Любен.

Уволниха шефа на ДФ „Земеделие“ в Благоевград, Георги Качев: Сам напуснах

Директорът на областната дирекция Държавен фонд „Земеделие“ в Благоевград Георги Качев е уволнен. Вчера той е бил в държавната служба в столицата и е получил формулярите за прекратяване на  трудовите му правоотношения. Заедно с него постовете си напускат и началникът на отдел ПСМП-Благоевград Огнян Китов и експертът Красимир Динчев.

Лидерът на ГЕРБ-Благоевград Йордан Андонов влезе в парламента с рекордните 350 000 лв. спестявания, 200 000 лв. в наличност и 100 000 лв. в банката

Депутатите от Благоевградска област са сред най-заможните в страната, става ясно от декларираното пред Сметната палата на България. Новоизбраният депутат от ГЕРБ в Благоевград и общински лидер на партията Йордан Андонов е със спестявания от общо 350 000 лв., в декларацията си той е вписал 200 000 лв., които държи в наличност, 50 000 лв. има съпругата му, а отделно им се намират и около 100 000 лв. на банков влог.

Фризьорката със средно образование Радостина Германова стана учител с 516 лв. заплата в Гимназията по туризъм в Благоевград, педагози: Приятелка е на директорката, учениците знаят повече от нея

Новата директорка на Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост (бившата гимназия по текстил и облекло) в Благоевград Димитрина Иванова назначила за учител по фризьорство Радостина Германова, която е със средно образование и отгоре на всичко й е приятелка, сигнализираха до „Вяра” учители от училището. Вакантното място бе обявено преди дни в Бюрото по труда и РИО-Благоевград.

Затворници превърнаха бобовдолския кауш в кабаре с ракия и хероин в куверта, кътат си 7 туби с джибри под леглата 

Затворници преобразуваха пандиза в Бобов дол, меко казано, в почивна станция от времето на Тато, научи репортер на в. „Вяра”. Кримките, които излежават присъди в него, необезпокоявани от никого, съвсем спокойно разнасят туби с джибри по коридорите му, провеждат разговори по телефона с близките си, снимат се за спомен, а по-ербапите от тях дори чатат и във фейсбук вечерно време, след като мине задължителната проверка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене