Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев проведе ползотворна среща с ръководството на ГЕРБ Гоце Делчев, предстоят периодични приемни и различни инициативи

Днес народният представител от ПП ГЕРБ в 44-тото Народно събрание Александър Мацурев проведе планирана среща с ръководството и общинските съветници на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев.

На срещата бяха разгледани актуални проблеми и бяха обсъдени бъдещи решения, касаещи работата на структурата за хората в общината.

Предстои обявяване на приемен ден на депутата за гражданите от Гоце Делчев и района както и инициативи относно работата и развитието на структурата  на територията на община Гоце Делчев .

Ето какво сподели  народният представител Александър Мацурев след срещащата ме в Гоце Делчев ,втората среща, която инициирах в рамките на деня беше с общинското ръководство на ПП ГЕРБ в община Гоце Делчев.

Радвам се, че видях добра и целенасочена организация в структурата.

Обединихме се около мнението, че трябва още повече да се активизира работата на младите хора в партията, а също така и да се насочат усилия за по-сериозно развитие на съсловните организации в общината.

Благодарен съм за ползотворния диалог, който се получи и вярвам, че с общи усилия можем да постигнем още по-добри резултати в общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене