Чакърдъкова пя за болно момче в Израел

555

Рени прие поканата за участие в голям благотворителен концерт в Тел Авив по повод събирането на средства за едно болно момче на българо-израелско семейство. Изпълнителката, която втора година живее там, представи някои от своите емблематични песни в концертната зала „Мерказ Хамузика“.
Публиката аплодира участието на Рени и новата й песен „Мъжете също плачат“, както и песените „Моя България“ и „Скитници“- посветени на българите в чужбина. На финала певицата покани няколко деца на сцената, за да изпълнят заедно „Рицар ти бъди“, с която призова всички присъстващи да помогнат за осъществяването не само на мечтата на болното момче, но и на всички деца да не спират да мечтаят и да имат подкрепата на по-големите. След Рени на сцената излезе и фолклорната изпълнителка Николина Чакърдъкова с нейния танцов ансамбъл.
Това е първият съвместен концерт на двете звезди в Тел Авив, който беше приет много добре от публиката. „Продължавам да работя, подготвям и репертоар с израелски песни, надявам се че след многото успехи и дуети с колеги от Сърбия, ще имам възможността да пея и с певци от Израел, и да се реализирам на 100 процента както в България, така и тук“ – сподели Рени и допълни, че й предстои реализирането на нова фотосесия и нова песен, която ще излезе на български и на иврид.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене