„Септември“(Симитли) бе приземен от „Кариана“ след 4:1

Хеттрик за победителите направи новопривлеченият при новака в северозападната „В“ група Петър Златинов в мач с 3 дузпи.

петър златинов

Отборът на „Септември“(Симитли) загуби втората си контрола през подготвителния период, което накара ръководство и футболисти да се замислят дали не летят твърде високо след успеха с 3:0 преди няколко дни срещу „Вихрен“(Сандански). В този мач подопечните на Тодор Киеличков инкасирана четири гола във вратата си и успяха да отбележат едва едно точно срещу „Кариана“(Ерден). На изкуствения терен в курортния град символичните гости стояха по-добре и съвсем заслужено се поздравиха с убедителния успех.

Първи имаха шанс за отбелязване на гол футболистите от Симитли в 12-та мин., когато бе отсъдена дузпа в тяхна полза. Андон Гущеров обаче не успя да отбележи, след като вратарят Петър Красимиров успя да избие топката.

Две минути по-късно обаче гол падна във вратата на „Септември“, след като вратарят на „Септември“ не бе прецизен при намеса в наказателното си поле и изби кълбото към Тони Валентинов, който без забавяне откри.

След почивката и направените смени мачът стана още по-динамичен и интересен. Така още в 53-та мин. Футболистите на Тодор Киселичков успяха да изравнят. Тогава Кирил Георгиев навърза двама от  ерденчани и прати топката зад голлинията. В 61-ва мин. новопривлеченият в „Кариана“ Петър Златинов бе точен от фаул и направи 2:1.

След още 9 мин. Петър Златинов бе отново, но от дзпа, отсъдена заради нарушение на Александър Димитров. Пак бившият нападател на „Литекс“, ЦСКА и „Черно море“ бе в основата на следващия гол за тима от Ерден, след като при самостоятелна акция точен от бялата точка за 3:1. Минута по-късно Златинов навърза двама от защитата на „Септември“ и бе повален в наказателното пое от вратаря, което доведе до нова дузпа и отново точен от бялата точка бе Петър Златинов, оформяйки крайното 4:1.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене