СНИМКИ: Миската Стела Пецева покани семейството си в Лондон

Една от най-популярните моделки в близкото минало изненада родителите си и сестра си Никол с почивка до Лондон, столицата на Обединеното кралство Великобритания. След като Стела срещна мъжа на мечтите си, тя заряза модните подиуми и замина за Англия.
Пецева е родена в Благоевград. Започва да се занимава с мода още на 7-годишна възраст. Завършила е хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ и Югозападен университет „Неофит Рилски“. Нейно хоби е всяко едно занимание, което е причина да се усмихва, разтоварва и забавлява. Едно от най-любимите й е да играе баскетбол срещу своя приятел. Участвала е в реклами, музикални видеоклипове и няколко филма. Печелила е конкурсите „Мис македонска хубост“, „Танцуващи момичета“ и „Модел на България 2012″.
„Последните 4-5 години обиколих много държави. Всяка една се открояваше с различни предимства. Но причината да започна да преоткривам света бе заради лошите икономически условия, корупцията, несигурността и невъзможността на хората да си подсигурят нормален живот в България. Всъщност това в България не бих нарекла живот, а вечна борба за съществуване…“, каза мис Пецева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене