Бизнесменът Кирил Георгиев предлага улицата на бившия зам.-кмет Христо Георгиев да носи официално името „Корупция” в Петрич

Петричкият бизнесмен Кирил Георгиев внесе предложение до Общинския съвет в града улицата, на която живее бившият зам.-кмет Христо Георгиев, да носи официално името„Корупция“. Иначе нестандартното предложение на Кирил Георгиев е подкрепено от всички членове на Гражданското сдружение „За развитие на община Петрич” и предстои да бъде входирано в ОбС до дни и разгледано на някоя от предстоящите сесии. Бизнесменът твърди, че само така мераците на членовете на сдружението ще бъдат изпълнени на 100%, тъй като те мечтаят за това още когато табелата с надис „Корупция” бе окачена на стълб на улицата по време на един от протестите срещу екскмета Вельо Илиев.

17-02-04 Улица Корупция.jpeg

„На всички трябва да е ясно, че в Петрич корупция и корумпирани хора няма да има. Който иска такива неща, няма място в града. Харесвам работата на новия кмет Димитър Бръчков, справя се”, заяви Георгиев. Местните хора в Петрич го познават като човек с голямо сърце и душа, който се раздава за хората и помага винаги с каквото може.

Снимките:

1 Кирил Георгиев

2 Кирил Георгиев лично закачи табелата с надпис „Корупция”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене