Илко Пиргов ще бъде на специален режим в Берое заради опасения от контузия

Футболистът, роден в Гоце Делчев се оплакал в последната за миналата седмица тренировка от болежки, което го остави извън мача с Поморие

Вратарят на старозагорци ще бъде под специален лекарски контрол, след като бе налетян от неприятни болежки, които са свързани с аддуктора, който нарани в края на сезона. Той претърпя заради това операция, която по думите на лекарите бе успешна, но в крайна сметка отново травмата му причини проблеми. Това бе и причината да бъде изваден от проверката с Поморие като през тази седмица се очаква нов преглед и малка почивка. Опитният вратар, чийто професионален път почна в ОФК Пирин (Благоевград) ще бъде поставен след това под специален режим на подготовка и лекарски надзор, за да се предотврати евентуално усложняване на ситуацията.

Според първоначалните изявления от клуба му появилите се неприятни болки са вследствие на студа, който способства за появата на проблеми заради все още прясната рана. Надеждите са, че все пак няма да се стига до усложнения и Илко Пиргов ще може да бъде на разположение на старши треньора Петър Хубчев за подготовката и старта на пролетния дял на шампионата в А група.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене