ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ

ОВЕН

Неделя е до­бър ден и от­бе­ляз­ва ста­би­ли­за­ци­я­та на мно­го от вас. Тя има от­но­ше­ние към ва­шия про­фе­си­о­на­лен жи­вот, но тряб­ва да бъ­де­те по-наб­лю­да­тел­ни и ак­тив­но да се включ­ва­те към вся­ко но­во пред­ло­же­ние. Бла­го­дат­но вре­ме за твор­чес­ка изя­ва. Ще бъ­де­те по­се­те­ни от гос­ти в чуж­би­на.

ТЕЛЕЦ

Тел­ци­те нав­ли­зат в пе­ри­од на про­мя­на в ня­кои от на­чи­ни­те си на дейс­т­вие. Не­о­б­хо­ди­мо е да про­я­ви­те по­ве­че то­ле­ран­т­ност към окол­ни­те, а не в дейс­т­ви­я­та ви да се за­бе­ляз­ва неп­ри­ми­ри­мост. Де­нят е до­бър за де­ла, свър­за­ни с биз­не­са и за фи­нан­со­ви пос­тъп­ле­ния. Добра ра-бота в съдружие.

БЛИЗНАЦИ

За Близ­на­ци­те неделя е въз­тор­жен ден. Най-го­ле­ми уси­лия тряб­ва да по­ло­жи­те за осъ­щес­т­вя­ва­не на но­ви връз­ки и раз­рас­т­ва­не на кон­так­ти­те. То­ва е ед­на мно­го ус­пеш­на ли­ния, чрез ко­я­то ще до­би­е­те ста­би­ли­за­ция и пос­те­пен­на про­мя­на на ва­шия со­ци­а­лен ста­тут. Из­бяг­вай­те спо­ро­ве­те.

РАК

Ос­нов­на­та ха­рак­те­рис­ти­ка за Ра­ци­те има от­но­ше­ние към ра­бо­та­та им и към ин­тим­ни­те кон­так­ти. И за две­те е ха­рак­тер­на про­мя­на, ко­я­то ще за­поч­не пър­во от вас на вът­реш­но ни­во, и тряб­ва да про­я­ви­те ис­тин­с­ка ак­тив­ност и да се осъ­щес­т­ви­те в ин­ди­ви­ду­а­лен план. Раз­ши­ря­вай­те кон­так­ти­те си.

ЛЪВ

Ако дейс­т­ва­те по ме­то­да на дес­по­тиз­ма, са­мо ще нав­ле­че­те гне­ва на окол­ни­те вър­ху се­бе си. То­ва е осо­бе­но ха­рак­тер­но днес за ва­ши­те фи­нан­со­ви от­но­ше­ния и кон­так­ти на та­зи ба­за. Се­га по­ве­че­то от вас са из­г­ра­ди­ли сво­я­та про­фе­си­о­нал­на мощ вър­ху ста­бил­на ос­но­ва, ра­бо­те­те в съд­ру­жие.

ДЕВА

Ре­ши­тел­ни в дейс­т­ви­я­та са Де­ви­те днес, но в ня­кои слу­чаи тя пре­ми­на­ва гра­ни­ци­те на до­пус­ти­мо­то и се прев­ръ­ща в дес­по­ти­зъм. От­ка­же­те се от то­зи на­чин на дейс­т­вие в служ­ба­та си. Чес­то пъ­ти той е про­дик­ту­ван от же­ла­ни­е­то за фи­нан­со­ва си­гур­ност. Ус­пех при ак­тив­но кон­так­ту­ва­щи­те.

ВЕЗНИ

Не дейс­т­вай­те по ме­то­ди­те на на­ла­га­не, тъй ка­то вмес­то да пос­тиг­не­те стре­ме­жи­те си, ще се по­я­вят не­о­чак­ва­ни проб­ле­ми, раз­ви­ти­е­то на ко­и­то мо­же да се ока­же от­ри­ца­тел­но. Най-ус­пеш­ни­ят на­чин за лич­на ре­а­ли­за­ция е бав­но и пос­те­пен­но дви­же­ние нап­ред. Ще се срещ­не­те с чо­век от чуж­би­на.

СКОРПИОН

Оче­ви­ден е фак­тът в пос­лед­но вре­ме на ста­би­ли­за­ци­я­та на Скор­пи­о­ни­те. При мно­зи­на от вас съ­щес­т­ву­ват доб­ри въз­мож­нос­ти за по­лу­ча­ва­не на под­к­ре­па от вли­я­тел­ни ли­ца по въп­ро­си, вър­ху ко­и­то сте със­ре­до­то­че­ни. Де­нят е бла­гоп­ри­я­тен за биз­нес­сре­щи. Ко­о­р­ди­ни­рай­те дейс­т­ви­я­та си.

СТРЕЛЕЦ

Мно­го от Стрел­ци­те са об­ла­да­ни от же­ла­ние за пъ­ту­ва­не, но днес то­ва е ва­лид­но за ог­ра­ни­чен брой от вас. Изос­т­ре­те вни­ма­ни­е­то си по по­со­ка служ­ба­та и не си поз­во­ля­вай­те от­пус­ка­не. Про­фе­си­о­нал­на­та ста­бил­ност мо­же да ви га­ран­ти­ра ва­ша­та не­до­се­га­е­мост. Ус­пе­шен ден за биз­нес­де­ла. Ще получите известие за ваш роднина, който може би се нуждае от вашата помощ.

КОЗИРОГ

Из­ра­зи­тел­на е ва­ша­та про­фе­си­о­нал­на ста­бил­ност, ко­я­то днес се от­к­ро­я­ва на фо­на на въз­ник­на­ли­те про­ти­во­ре­чия и бор­би в служ­ба­та ви. Не ви лип­с­ва под­к­ре­па на ръ­ко­вод­с­т­во­то. Де­нят от­бе­ляз­ва на­ча­ло на но­ви ин­тим­ни от­но­ше­ния. Раз­чи­тай­те из­ця­ло на се­бе си, интуицията няма да ви подведе. Денят предразполага към отпускане, позволете си почивка от напрегнатото ежедневие. Заредете „батериите”.

ВОДОЛЕЙ

За Во­до­ле­и­те де­нят се оказ­ва ре­ши­те­лен. До мо­мен­та по­ве­че­то от вас не са се на­мес­ва­ли ка­те­го­рич­но в за­щи­та на сво­и­те по­зи­ции. То­ва е на­ло­жи­тел­но и ре­ши­тел­но тряб­ва да се спра­ви­те с въз­ник­на­ли­те проб­ле­ми. Емо­ци­о­нал­ни­ят ви жи­вот изис­к­ва по-ши­рок пог­лед и по­ве­че от­пус­ка­не. Бъдете лежерен в отношенията с хората, които са около вас. Надскачайте егото си.

РИБИ

В неделя Ри­би­те тър­сят на­чин за раз­ре­ша­ва­не на фи­нан­со­ви­те си проб­ле­ми, но са­мос­то­я­тел­но ня­ма да пос­тиг­не­те мно­го. У вас се из­вър­ш­ват из­вес­т­ни про­ме­ни, ко­и­то не ви да­ват въз­мож­ност да кон­цен­т­ри­ра­те енер­ги­я­та си в ед­но или дру­го нап­рав­ле­ние. На­ло­жи­тел­но е да про­я­ви­те тър­пе­ние към хора, които се страхуват да вземат сами решение. Позволете им да се адаптират към обстановката.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене