Хороскоп за деня

ОВЕН

По­не­дел­ник за­поч­ва мно­го доб­ре за вас. По­ве­че­то Ов­ни са вед­ри. За то­ва има как­то су­бек­тив­ни, та­ка и обе­ктив­ни при­чи­ни – лю­бов­ният им­пулс и спо­де­ле­на­та ин­тим­ност. По­не­дел­ник е из­клю­чи­тел­но бла­гоп­рия­тен ден за кон­так­ти и някои ще под­готвят пъ­ту­ва­не за чуж­би­на. При ди­рек­тна ра­бо­та с па­ри се на­ла­га да бъ­де­те вни­ма­тел­ни.

ТЕЛЕЦ

За Тел­ци­те е ха­рак­тер­но нор­мал­но­то раз­ви­тие на за­да­чи­те през деня. Мал­ци­на оба­че ще се въз­пол­зват от спо­кой­ни­те ус­ло­вия, кои­то пре­дос­тавя по­не­дел­ник. По-гол­яма част са ам­би­ци­ра­ни за па­рич­ни пе­чал­би и не е из­клю­че­но да дей­ства­те неп­ра­во­мер­но за пос­ти­га­не­то им. Но то­ва но­си рис­ко­ве, кои­то е доб­ре да не пое­ма­те.

БЛИЗНАЦИ

Из­вес­тна до­за аг­ре­сия има у Близ­на­ци­те, но денят е твър­де бла­гоп­рия­тен и най-ве­роя­тно няма да ви се на­ло­жи да дей­ства­те твър­до. По­ло­жи­тел­ни пос­ти­же­ния са въз­мож­ни при де­ло­ви раз­го­во­ри с ва­ши­те ра­бо­то­да­те­ли. За дру­ги са важ­ни об­щес­тве­ни­те кон­так­ти, кои­то раз­шир­яват въз­мож­нос­ти­те ви за до­пъл­ни­тел­на реа­ли­за­ция.

РАК

Ва­ша­та сед­ми­ца за­поч­ва труд­но. На­ла­га се да бъ­де­те дос­та вни­ма­тел­ни на слу­жеб­но­то място и из­вън не­го, тъй ка­то ас­пек­ти­те за деня са ло­ши и ще при­чинят за­гу­би. Съ­щес­тву­ват из­вес­тни въз­мож­нос­ти за па­рич­ни при­до­бив­ки, но при на­ли­чие­то на дру­ги, неб­ла­гоп­рия­тни фак­то­ри, е дос­та съм­ни­тел­но, че ще ги реа­ли­зи­ра­те.

ЛЪВ

Лъ­во­ве­те са на доб­ри по­зи­ции и по­ве­че­то от вас са убе­де­ни в реа­ли­за­тор­ски­те си ка­чес­тва. Но в по­не­дел­ник не мо­же­те да раз­чи­та­те са­мо на то­ва. В служ­ба­та ще се появят неп­ред­ви­де­ни об­стоя­телс­тва, кои­то би­ха мог­ли да съ­сипят деня ви. То­ва не­же­ла­тел­но раз­ви­тие е про­во­ки­ра­но от необ­мис­ле­на пред­ва­ри­тел­но ва­ша идея.

ДЕВА

Из­ра­зи­тел­на е ак­тив­нос­тта на Де­ви­те в по­не­дел­ник за пъл­но­то осъ­щест­вява­не на слу­жеб­ни­те за­да­чи. По­ве­че­то от вас ще дей­стват по нов на­чин днес и не е из­клю­че­но да ви хрум­не но­ва идея за още по-пъл­но­цен­на реа­ли­за­ция. По­ло­жи­тел­но раз­ви­тие имат кон­так­ти­те, кои­то в по­ве­че­то слу­чаи са пе­че­лив­ши за вас. Се­га е важ­но да се със­ре­до­то­чи­те в биз­не­са.

ВЕЗНИ

Ху­ба­во е да при­ло­жи­те по­ве­че во­ле­ви уси­лия, за да ов­ла­дее­те нер­ви­те си, тъй ка­то днес сте по­дат­ли­ви на раз­лич­ни про­во­ка­ции. Те са ха­рак­тер­ни за до­ма и на ра­бот­но­то място. При из­пъл­не­ние на слу­жеб­ни­те си за­дъл­же­ния е на­ло­жи­тел­но да бъ­де­те из­клю­чи­тел­но вни­ма­тел­ни. Раз­сея­ни сте и са въз­мож­ни зло­по­лу­ки. Па­зе­те се.

СКОРПИОН

По­не­дел­ник ще спо­ма­га за всич­ки де­ла на Скор­пио­ни­те, от кои­то оба­че трябва да се из­клю­чат ан­га­жи­мен­ти­те във фи­нан­со­ва­та сфе­ра. Тук съ­щес­тву­ват все още неизя­сне­ни фак­то­ри, кои­то мо­гат да до­ве­дат до кон­фрон­ти­ра­не при съд­руж­ни­ци­те в биз­не­са. Про­фе­сио­нал­ният ден ще бъ­де ус­пе­шен, ха­рак­тер­ни са при­до­бив­ки.

СТРЕЛЕЦ

В по­не­дел­ник е необ­хо­ди­мо да бъ­де­те пос­ле­до­ва­тел­ни в из­пъл­не­ние­то на за­да­чи­те си. То­ва е за­дъл­жи­тел­но за ва­шия про­фе­сио­на­лен ден. Ха­рак­тер­ни са кон­так­ти­те за реа­ли­зи­ра­не на па­рич­ни пе­чал­би при взаи­мо­дей­ствие с прия­те­ли, но тук съ­що трябва да бъ­де­те вни­ма­тел­ни. Най-мал­ка­та про­во­ка­ция ще съз­да­де нап­ре­же­ние в общуването ви.

КОЗИРОГ

Днес ва­ша­та пър­ва гри­жа трябва да бъ­де здра­ве­то ви. Не го про­во­ки­рай­те с не­нуж­ни рис­ко­ве, за­що­то някои ще ос­та­нат бол­ни за дъл­го вре­ме. Взаи­моот­но­ше­ния­та на ра­бот­но­то място се ха­рак­те­ри­зи­рат с нап­ре­же­ние, но ва­шият ден е до­бър и с ус­пех ще из­пъл­ни­те за­да­чи­те си. Ху­ба­во е да из­бягва­те лич­ни­те раз­пра­вии, проя­ве­те тър­пе­ние.

ВОДОЛЕЙ

Дос­та ус­пе­шен е по­не­дел­ник за вас. В служ­ба­та има нап­ре­же­ние, но то ще ми­не пок­рай вас. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви, ако ра­бо­ти­те с ин­стру­мен­ти или еле­ктри­чес­тво, за да пре­дот­вра­ти­те еве­нтуал­ни ава­рии или зло­по­лу­ки. По­ве­че­то от вас имат фи­нан­сов шанс в по­не­дел­ник и па­рич­на­та пе­чал­ба е осъ­щес­тви­ма. В лю­бов­ния ви жи­вот ще нас­тъпят из­ме­не­ния.

РИБИ

Ри­би­те в по­не­дел­ник се делят на две гру­пи. За ед­ни­те денят е дос­та до­бър, дру­ги­те от вас имат се­риоз­ни проб­ле­ми и все още не мо­гат да на­мерят на­чин за справ­яне. На­ли­це са и някои слу­жеб­ни неп­рия­тнос­ти. Днес няма ни­как­ви га­ран­ции, че ще на­ме­ри­те раз­ре­ше­ние на проб­ле­ма. Всич­ки от Ри­би не би­ва да раз­чи­тат на кон­так­ти­те си, ще ви създадат проблеми.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене