Престъпление от страст: 27-годишната Румяна от хаджидимовското село Беслен драсна клечката на вилата на любовника си, разядена от ревност

В умишлен палеж бе обвинена 27-годишната Румяна Ч. от хаджидимовското село Беслен, тя опожари до основи вилата на любовника си Здравко в местност край Гоце Делчев.

Инцидентът, станал през май 2015 година вдигна на крак полицията в издирване на извършителя. Огнена стихия опустоши до основи вилата на Здравко и никой не подозираше, че неговата любима е автор на това тежко престъпление. Разследването установи, че вечерта преди фаталния 19 май Здравко и Румяна се скарали жестоко, Румяна заподозряла любовника си във връзка с трета жена и имала достатъчно доказателства за това.

Дивата ревност вбесила Здравко и той признал, че няма чувства към нея. Това озверило Румяна. На другата вечер като истински екшън герои, дегизирана и въоръжена с туби с нафта, около 22 часа тя драснала клечката на вилата – любовно гнездо на неверния любовник.

Постройката изгоряла до основи. Няколко седмици по-късно случаят бе разкрит и подпалвачката попадна зад решетките. Преди дни срещу нея е повдигнато обвинение за умишлен пожар с причинени сериозни щети.

П. Костова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене