Избраха „Пожарникар на годината” за 2015 г. в РДПБЗН – Благоевград

Трима пожарникари от РД „Пожарна безопасност и защита на населението” в Благоевград са отличени в областния етап на конкурса „Пожарникар на годината”.

Победителите в областния етап се класират и за националния етап на конкурса, който ще се проведе в София през февруари месец.

Ежегодния конкурс „Пожарникар на годината” има за цел да популяризира дейността и да издигне престижа на органите за пожарна безопасност и защита на населението, да стимулира работата на служителите в тях и да покаже добри практики в областта на пожарогасенето и защита на населението.

Отличилите се служители на регионално ниво бяха наградени с „Писмена похвала” със заповед на директора на РДПБЗН – Благоевград Георги Пармаков. Победителите, разпределени в категории са както следва:

От направление „Пожарогасителна и спасителна дейност” за държавни служители на старши ръководни, ръководни и изпълнителски длъжности е отличен инсп. Павел Симеонов Павлов – инспектор в група „Оперативен център” при РДПБЗН – Благоевград.

От направление „Пожарогасителна и спасителна дейност” за държавни служители на младши изпълнителски длъжности е отличен мл. инсп. Любомир Николаев Джолев – старши пожарникар в РСПБЗН – Разлог.

От направление „Контролна дейност”, осъществяващи държавен противопожарен контрол или превантивен контрол за държавни служител на старши ръководни, ръководни и изпълнителски длъжности отличието получи инсп. Стефан Василев Бойчев – инспектор V ст. в група ДПК и ПД в РСПБЗН – Благоевград.

Ръководството на РДПБЗН – Благоевград изказва благодарност към всички служители за показания висок професионализъм и отдаденост при изпълнение на служебните си задължения през годината.

E79 News

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search