Местния печат

„Вяра“

Четириногият красавец №1 на България Самурай е бобовдолец, удари в земята стопанина си шампион по борба В. Факирски с 13 купи и 17 медала

Кучето шампион на спасителя от аварийната група към мини „Бобов дол” Владислав Факирски – Самурай, се хвърля в поредния конкурс на тема „Моето куче” на федерацията по кинология за Европа. Четириногият красавец е фаворит за приза за най-красиво овчарско куче и ако спечели, ще подари на стопанина си чисто нов плазмен телевизор.

Пресцентърът на Апелативна прокуратура – София извади на показ системните откази на прокурор № 1 на Дупница Даниела Гюрова за достъп до информация

Изненадващо пресцентърът на Апелативна прокуратура – София разпространи прессъобщение до 18 водещи медии и журналисти, в което разказва за скандалния отказ на административния ръководител на Районна прокуратура – Дупница прокурор Даниела Гюрова да предостави обществена информация по горещи разследвания срещу политици и кметове.

Инфаркт прати на небето влюбения в Дупница и авиомоделизма най-богат турчин Мустафа Коч

Един от най-богатите турски бизснесмени – Мустафа Коч, почина от масивен сърдечен удар. Дупница и турнирите по авиомоделизъм, които се провеждат в града, бяха голямата любов на милиардера. 55-годишният мъж бе председател на борда на директорите на „Коч холдинг“, чийто оборот се изчислява на 28 милиарда долара годишно.

33-годишният Георги Ангелов от Банско топи леда и гони зимата от лицата на хората с невероятно чувство за хумор

33-годишният Георги Ангелов от Банско с чувството си за хумор разтапя ледовете и сгрява душите на съгражданите си в мразовитите дни. Възпитаникът на ЮЗУ „Неофит Рилски” направи страница във фейсбук със заглавие „Бански хумор” и чрез колорита на местния диалект разсмива хиляди в социалната мрежа.

Съдия Вера Янева – Коева изпусна с 1 глас председателския пост в Районен съд – Благоевград, провали се и единственият кандидат за ОС – Катя Бельова 

Един глас не достигна на съдия Вера Янева – Коева да застане начело на Районен съд (РС) – Благоевград. По този начин Районният съд в областния център на Пиринско отново остана без титуляр и ще се управлява от временно изпълняващия длъжността към момента Владимир Пензов до насрочване и провеждане на нов избор. Изборът за председател на Районния съд в Благоевград вчера бе провален, тъй като висшите магистрати не успяха да излъчат победител между съдия Владимир Пензов, Вера Янева – Коева и Атанас Иванов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене