С Бербо на пейката ПАОК се издъни срещу слабак

ПАОК беше на крачка от важна победа в отложения си мач от гръцкия шампионат като гост на Ксанти, пише gong.bg. Грандът от Солун обаче се провали в края и допусна равенство 1:1, с което пропусна да се доближи само на точка от второто място в подреждането.

В този мач на резервната скамейка за „черно-белите“ беше българската звезда Димитър Бербатов. Той обаче така и не се появи на терена през двубоя, а в крайна сметка това явно повлия и на възможността на тима му да се поздрави с успеха.

Младият Йоанис Мистакидис се очертаваше като герой за ПАОК, след като се разписа в 31-та минута. Тогава той засече с глава хубаво центриране и направи безпомощен вратаря на домакините от Ксанти.

След почивката мачът не предложи особено много емоции, като положенията липсваха. На терена се появи бившият играч на Левски Гари Родригес, но холандецът се запомни само с един жълт картон и нищо повече с екипа на ПАОК.

Всичко вървеше към победа на „черно-белите“, но не така мислеше Карим Солтани от Ксанти, който изравни в последните секунди на продължението и смълча фаворита, изковавайки точката след 1:1. 

Така грандът от Солун вече събра 33 в актива си. Това е с три по-малко от втория АЕК и с цели 19 зад лидера Олимпиакос, който може да се смята за сигурен шампион за пореден път. Ксанти крета в долната половина на таблицата и е близо до зоната на изпадащите със своите 19 точки.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене