Добре дошли в маймунарника на Джуркин!!!

Колаж - Ивомир Димчев

Колаж – Ивомир Димчев

Да бъдеш „дЕректор“, на селско училище – това си е направо революционерска дейност. Манчо Джуркин – екс-„дЕректорът“ на училището в село Рибново, доказа как се „оревава юрталък“, при това ювелирно. И всичко защо – защото беше уволнен, при това дисциплинарно. То не беше рев, то не беше Кулезич, то не строи десетина човека пред училището, за да прави сеир… и всичко това, защото „кокал“ току-така не се дава. Разбира се, Джуркин добре маскира битката за „кокала“ като пазене на „българщината“ и „в името на децата“, докара се по-българин от българите и по-католик от папата, ама взе да се бори за тях едва след като го уволниха. Сякаш докато заемаше топлото си местенце зад бюрото в дирекцията на училището, тези неща от „каузата“ му не бяха от голяма важност.
От такова лицемерие направо ме заболя главата, уважаеми приятели и читатели, затова реших днес да ви занимавам с професионалния маймунарник на един видимо посредствен човек. Човек, който демонстрира такава наглост и безочие, че просто се плаша, ако такива „кариеристи“ продължават да работят в системата на образованието. Този и пред труп ще мине, само и само никой никога повече да не го върне към нивата и обора, откъдето е тръгнал. Колко е хитър обаче! Нададе вой до небесата, защото усети дебелия и че вече няма ГЕРБ, който да го пази. Сега всичко, което ще му се случи в негативен план, ще се води репресия. Дъжд да го навали и да настине от това – Башев ще е виновен, че е поръчал дъжда. ГЕРБ ще реве с него. А преди това беше БСП. И от Ал-Кайда Джуркин ще стане, само и само да го върнат на поста. А поведението на партия ГЕРБ ми е направо съжалително. Видимо толкова са набрали на Башев, задето ги мачка на изборите в Гърмен, че ако Джак Изкормвача стане от гроба и се опълчи срещу депутата на ДПС – ГЕРБ ще го подкрепят.
Толкова са безскрупулни, че не смея да си помисля за бъдещето, ако такива хора ни управляват. Джуркин, ГЕРБ и компания доказаха, че дори и децата на Рибново не са важни в името на кариерата и „кокала“.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА В УТРЕШНИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ГРАДЪТ – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене