Опитен ас се присъедини към закъсалия Септември (Симитли)

Опитният Любомир Любенов вече тренира с отбора

С неговото привличане в Симитли могат да се похвалят, че правят пореден трансферен удар, след като малко по-рано в тима дойде и Андон Гущеров, имаш сериозен професионален стаж, а след това и голаджията Владимир Каптиев.

Новият играч най-вероятно идва с личното желание на треньора Тодор Киселичков, след като двамата се познават от взаимния им престой в Нефтохимик (Бургас). Именно от там идва, навършващият 35 години през август футболист, който разтрогна с бургазлии. На него и на останалите „стари хрътки“ в отбора ще се разчита да помогнат за оставането във второто ниво на нашия футбол, което за момента изглежда доста трудно.

Новият в в редиците на последния в Б група е доста богата. Той е юноша на ЦСКА. Играл е за Венец (Орешец), Слънчев бряг, Спартак (Плевен), мъжкия тим на армейците, Марек, Левски, Родопа и Литекс. През 2004 г. е в титулярния състав на Левски. От есента на 2005 г. е играч на Литекс. През лятото на 2006 г. преминава в Нафтекс. Вицешампион през 2001 с ЦСКА и 2004 с Левски, бронзов медалист през 2006 г. с Литекс. За купата на УЕФА има 15 мача и 2 гола (4 мача с 1 гол за Левски и 11 мача с 1 гол за Литекс), в турнира Интертото има 4 мача и 1 гол за Марек.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене