На вниманието на Д-р Атанас Камбитов, кмет на община Благоевград Г-н кмете, за кого се трудите, като знаете, че не го заслужаваме!

Топ Преса ви показва поредният случай на унищожаване на общинска собственост. Виновните без наказание се превръщат в рецидивисти.

OsvetlenieСлужители на фирма ЕТ „Димитър Янков – Кенеди метал”, които подържат уличното осветление в Благоевград, са изпратени да поправят няколко повредени лампи ул. “Яне Сандански”. След като сменили изгорелите крушки, техниците се приготвят да си тръгват. Един от живущите в блока ги спира и ги пита: “Момчета, тука има още една която е счупена. Отдолу се намира и тунела и е доста тъмно. Няма ли да я смените и нея?”. От “Кенеди метал” му отговорили, че няма да я сменят, защото жената чиято тераса е близо до лампата нарочна я чупи…

Топ Преса научи, че там живее Цветанка Кафтанова, или както всички я наричат накратко Цеца. Жената няколко пъти, унищожава общинска собственост, с мотива, че в терасата и влизат много мушици… До кога Община Благоевград ще прощава на такива рецидиви.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене